Hogy lehet beállítani a telómon, hogy kijelezze, ha valaki SPAM?
Ma hívott: +36 1 766 7298
Nem szoktam felvenni ismeretlen számokat, de hirtelen felkaptam....
"HalóHalóHalóózgatott" bediktálta a számom, hogy valami kiemelt ügyfél vagyok, ami igaz is (flottában) de nem hiszem, hogy erre gondolt...?!
Rákerestem a számra. Elvileg csaló. Hívtam vissza csak foglaltat jelzett, tiltottam. Ez esetben loptak el tőlem valami adatot? pénzt? vagy mi van ilyenkor?
> "Számonként kell tiltani. Most ezt megjegyeztetted vele, így legközelebb már tiltva lesz."
Legközelebb nem csörög ki, ezért másik számról fogja hívni. Megint felveszi, megint idegbe jön és feketelistázza azt a számot is. A harmadik próbálkozás megint egy újabb számról fog történni. El kell hinni, hogy semmi értelme nincsen.
"Látom nehéz megérteni, hogy nincs olyan fícsör, ami felismerné, hogy kéretlen-e a hívás."
Szerinted. A valóság szerint meg szerencsére igen. Évek óta...
És mit kezdjek vele hogy ezt tiltottam?
Ha nem gond nem ez volt a kérdés, hanem az hogy alapjáraton a SPAM-et mutassa. Van ilyen opció, az hogy te nem tudod az nem jelent semmit.Sokkal alapabb telefonon is van.
Már miért ne lenne?
Sokkal alapabb telefonokon van
Nem csak az Ájfon a minden, nehogy azt hidd.
"Ha fogadsz idegen számról hívásokat"
Mi az hogy fogadok idegen számokról hívást?
Téged csak anyád meg apád hív? vagy még ők sem???
Persze , hogy fogadok. Én a világban élek ahol az emberek kommunikálnak, nem egy burokban mint te, aki nem vesz fel semmilyen számot aki idegen LoL
(A gyanúsnak vélt idegen számokat nem szoktam felvenni, de egyébként sokan hívnak olyan számról ami nincs benne a telómba, akkor senkinek ne vegyem fel???!!!)
Nem csak az, hogy másik számról. Több más lúzer is van nem csak 1.
De azt mondd meg, hogy ezzel mi a céljuk hogy hívnak random embereket ? mit értnek el vele?
A bankkártya adatai úgysem adja meg senki.
Akkor? mit várnak?
Mire jó ez , hogy felveszik aztán 30mp után kb mindenki leteszi??
Végre valaki aki tud is segíteni, nem úgy mint az előtted szólók.
Teszi magát,de fogalma nincs az egészről....
KÖSZÖNÖM!
Téged elég nehéz megérteni, hogy csak a hülyeséget hajtogatod.
De te maradj abban a tudatban, hogy nincs ilyen lehetőség.
"Ez ekvivalens a feketelistával."
Nem kisfiam, nem az. beállítástól függően ugyanúgy fogadhatod a hívást, a feketelistával ellentétben.
"Ugyanúgy nem írja ki SPAM-nek, ameddig meg nem jelöli. "
Ha nem jelöli meg senki, akkor nem is tud róla? Döbbenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!