Mi a véleményetek a Telekom rol?
Igaz kicsit rég volt.... a szarul bekötött kábeltévén/neten át a szarakodós telefonhálózatig minden volt.
2003 derekán lett kábeltv 2006 végén lett net... amikor beköttették a netet, időközönként (2-3 hetente, 2 havonta, de volt hogy csak félévente, 10 15 percekre, de volt hogy fél napra is) elment a net. Bukott az a bagázs akik akkor kötötték, kijött a másik, hát kiderült hogy szarul volt az egész bekötve... na innentől kezdve 2014 végén mindenestül repültek....
Falu. Semmi baj vele az égvilágon. Rézdróton se volt (telefon + net), és most optikán sincs (telefon + net). 25 éve vagyok ügyfelük, még a rádiós RLL "vezetékes" telefonnal kezdtem náluk. Nem tudom, volt-e összesen három hibabejelentésem a negyed évszázad alatt. Árban is nagyon jó, bár én valamiért kedvezményes vagyok.
Mobilom még nem volt tőlük.
(áá, most látom, mobilra vonatkozott a kérdés... mindegy, azért már nem törlöm ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!