Véleményed szerint melyik a legjobb mobilszolgáltató?
Kb. 20 éve vagyok a Vodafone-nál ( az első mobilom óta), ha nem lennék velük elégedett nyilván váltottam volna.
De nem mindenkinek ugyanazok a fő szempontok, így nem lehet objektíven összehasonlítani ezt a három szolgáltatót, mert van amiben az egyik jobb, van amiben a másik.
Voltam mindháromnál.
Nincs ilyen, hogy a 3 közül 1 a legjobb, a másik 2 meg rosszabb.
Térerőben, lefedettségben kb. ugyanaz, egyiknek sincs 100%-os lefedettsége. Városokban teljesen jók a térerők, vidéki kis eldugott falvakban fordulhat elő az, hogy az egyiknek már nincs, a másiknak mèg jó a térereje.
Az árazás kb. ugyanaz mindhàromnál.
Feltöltősként 19-25Ft a percdíj, bár a Vodafone-nál nagy dobàs volt a napi 300Ft limit bevezetése, sokaknak nagy segítség.
Előfizetésben a korlátlan beszéd 7-8000ft, a korlátlan net kb. ugyanannyi.
Én most Vodafone-t hasznàlok, a mobilappjuk tényleg egy rakat sz@r lett, nagyon vàrjuk màr 2 hónap óta a kijavítását.
Én majd 20 éve 20-as vagyok(akkor ugye pannon volt, most telenor). Nekem sose volt semmi bajom velük.
Anyám pár éve Vodás, de mióta beleolvadt a upc, illetve mellettünk felepitettek egy házat azóta csak a lakás egy bizonyos pontján van terereje.
Ami kevésbé ismert, de jó alternatíva az a netfone vagy a flip.
Nekem Telenor. Voltam mindhárom szolgáltatónál. Vodafone régen kegyetlen visszhangos volt, T-mobilnak meg az ügyfélszolgálata volt csapnivaló.
Már több, mint 20 éve Telenornál vagyok, 16 éve ugyanazzal a számmal és ugyanabban a flottában. Én nem váltanék semmiért. Amikor olyan szitu volt, hogy nem volt térerőm (pl. hegyek között eldugott kis úton) akkor a kollégák közül senkinek, se Telekom, se Vodafone.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!