Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apróhirdetéses oldalakon...

Apróhirdetéses oldalakon árulnak használt Nokia Lumiákat. Ha veszek egyet, akkor rá tudom telepíteni a "Face Warp" appot?

Figyelt kérdés

Erre gondolok: [link]

Emlékszem, még 2014 körül az általános iskolában volt egy osztálytársam, akinek Nokia Lumiája volt, állandóan ezzel a Face Warp-pal szórakoztunk. Én sokszor elkértem a telefonját, mert egyedül neki volt csak ilyen, nagyon jókat szórakoztam vele. Sajnos más telefonokra (pl. Android) nem létezett ez az app, csak kifejezetten ilyen Microsoft-os telefonokra. Ha veszek egy ilyet használtan (új nincs, évek óta nem gyártják), akkor ugye rá tudom telepíteni valahogy ezt az appot?

2023. nov. 24. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak ezért nem érdemes egy mobilt venni, Androidra és iOSre is elérhető az ingyenes Adobe Photoshop Fix, amivel az arc is torzítható.
2023. nov. 24. 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A linkelt helyről biztosan nem. Egy windows-os telefonra kizárólag a Misrosoft Store-ból lehetett letölteni alkalmazásokat. Úgy tudom, a Microsoft 2019-ben befejezte a terméktámogatást a windows-os telefonokra. Szerintem már a Microsoft Store azon szeglete sincs meg, ahol ezt az alkalmazást meg lehetett venni. Ha olyan telefont tudnál venni, amin ez már fel van telepítve, és az eladó nem akar adatot törölni róla, akkor azon továbbra is lehetne futtatni. De szerintem ilyen őrült nincsen.
2023. nov. 24. 23:08
 3/3 A kérdező kommentje:
1. Nekem az nem jó, mivel a Face Warp az realtime-ban is csinálta, tehát nem egy fotót lehetett vele átszerkeszteni, hanem folyamatosan mutatta a képet az előlapi kameráról, láttad magadat és úgy lehetett rányomni effekteket. Az utólagos arctorzítás fotóról az nem olyan érdekes/izgalmas, mint realtime-ban.
2023. nov. 28. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!