Xiaomi 13 vs 13T pro?
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék karácsonyra mobilt venni. Jelenleg egy huawei p30-a van. Mivel már nincsen google támogatás(újabb huaweieknél) így említette, hogy xiaomi-t venne. Melyik éri meg jobban, a sima 13 vagy a 13T pro? Akinek valamelyik van, tudna írni róla véleményt? Néztem teszt videókat, de nem jutottam előrébb.
A T pro szerintem nagyon jó. Amúgy meg azért nagyon nem azonos az áruk. Ha van több pénzed rá, nagyobb a kereted, többet tudsz rászánni, akkor vedd meg a drágábbat, ha spórolnál (a barátnődön), akkor meg az olcsóbbat.
Ehhez - ahhoz, hogy mekkora a keret, meddig ér a takaród - nekünk semmi közünk.
Én a T pro val nagyon meg vagyok elégedve. De neki lehet, hogy a 13T is simán megtenné.
Szia!
Figyelj oda a megnevezésekre, mert nem azonos a Xiaomi 13, és a Xiaomi 13T. Míg a Xiaomi 13T-ben egy középkategóriás Mediatek processzor van, addig a Xiaomi 13-ban a legújabb előtti csúcsprocesszor a snapdragontól, és támogatja a vezetékmentes töltést. Én mindenképp a Xiaomi 13-at venném, viszont ha a Xiaomi 13T-vel hasonlítod össze a T Prot, akkor a T Prot venném, mivel az valóban egy jó telefon az árához képest.
#5:
Talán még az írható a sima javára, mint említettem, hogy veszi a vezetékmentes töltést, és nem melegszik annyira a Snapi 8Gen2 miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!