Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Korlátlan beszéd tarifánál a...

Korlátlan beszéd tarifánál a külföldi bejövő hívás csalók pénzt vesznek le?

Figyelt kérdés

Ha a yettelnél van egy korlátlan beszéd előfizetésem és véletlenül felveszek egy iraki csaló hívást akkor az a számlámat akár több százezer minuszba is rakhatja ? Egyáltalán mire vonatkozik a korlátlan hívás ,csak magyarország vagy unió és csak a kimenőre ?

Sajnos üzleti szerződést kötöttünk és nem küldték el a szerződést semmilyen formában és sehol nem is lehet letölteni a szerződési feltételeket tehát teljesen vak vagyok arra hogy mit is kötöttünk.

ma 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Bejövő hívásért még mindig nem kell fizetned... Kismillió éves tévhit.
ma 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
59%

Ha belföldön (vagy az EU-ban) vagy, akkor a fogadott hívás biztosan nem kerül pénzbe.

Behülyítettek téged ezzel az ezeréves tévhittel.

A korlátlan hívás általában csak belföldre vagy csak EU-n belülre érvényes (díjcsomagtól függ)

ma 20:30
 3/5 anonim ***** válasza:

"Egyáltalán mire vonatkozik a korlátlan hívás ,csak magyarország vagy unió és csak a kimenőre ?" - Csak kimenőre, esélyesen csak Magyarországról.

"Sajnos üzleti szerződést kötöttünk és nem küldték el a szerződést semmilyen formában és sehol nem is lehet letölteni a szerződési feltételeket tehát teljesen vak vagyok arra hogy mit is kötöttünk."

Amikor megkötötted nem olvastad el? Lehet a vesédet is odaadtad? Ejj.

Tuti elküldték, lehet hogy a spam mappába ment, vagy rosszul adtad meg az emailcímed, vagy az ügyintéző elgépelte.

Van egy névrokonom, évek óta kapom a vackait, mert esélyesen ő gmail.HU címet használ én meg a gmail.COM-ot

Egyébként meg felhívod ügyfélszolgálatot/írsz nekik email/besétálsz egy yettel üzletbe, megkéred küldjék el.

ma 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
60%
Hazai hálózaton állva (yetis telefon yetis hálózaton) a hívásfogadás ingyenes. Igen, ingyenes, bármit is hordanak össze a facebook nemzedék agyzsugorított barmai. Költséged a visszahívásnál keletkezik. A szerzódésed meg a yetis fiókban lesz.
ma 20:55
 5/5 A kérdező kommentje:

"ezzel az ezeréves tévhittel."

Rosszul emlékeztem mert régen olvastam róla és éppen az volt a sztori lényege hogy amikor nem volt kiforrva a szakág akkor simán te is fizethettél egy külföldi bejövő hívás egy részéért. Ma már a roamingal keverem itt csak akkor fizetek ha én vagyok külföldön .

Csak már megint valami félhülye azt állítja hogy felvett egy ilyen telefont és töbszázezre bánta. Én se hiszem el csak elbizonytalanodtam rosszul emlékeztem.

A szerződéses sztori bonyolultabb nem én csináltam hanem a hlye anyám aki műszaki analfabéta és elküldtem egy papírral hogy cserélje ki a lakkossági sim kártyáját esimre telefonváltás miatt ,erre egy félresikerült elszólás miatt ráhúztak egy 2éves üzleti szerződést amit a fák védelme érdekében ugye nem nyomtatnak ki de a fxpraszt ügyintéző a mailjára se küldött meg se a spamba sehova de még a yettel fiókjába sem találsz ilyet sőt olyan fsza szerződést köttetett hogy nincs is adminisztrátori jogosultságod a saját szerződésed felett hanem mintha te csak egy tagja lennél a csoportnak ,a cégnek ami a saját céged. Az is küzdelem volt hogy egyáltalán hogy lépjünk be az appba mert semmilyen jelszó vagy pin nem működik amit közösen találtak ki , végül csak a telefon számmal való belépés működik . Itt sem látsz semmiféle szerződés dokumentum letöltést csak a fogyasztásod meg hogy fizesd be a számlát . Azért az a manus is megérne egy nyakast tőlem hogy tudott olyan ökörségeket beszélni anyámnak hogy ő azt se tudja mi az az eSIM és egy fizikai simet rakott a telóba.

Ja a banális elszólás ami miatt ez a kálvária : anyám azt motyogta hogy a vállalozása miatt kell a telefon. Ezt értette úgy a kezelő hogy vállalkozásához kell egy előfizetés anyám meg csak bambult maga elé 1 órán át és csak azt látta hogy a csávó gépel megállás nélkül. Nam mondom ezt szépen megcsináltad maradtál volna kussban. És a szép hogy érezte gond van mert ezerszer elüvöltöttem neki nehogy előfizetést próbáljanak rádsózni ezért mondta a fsznak hogy nem kell előfizetés csak az esim a feltőtőkártyás szrjához . Ekkor már a fszi hajthatatlan volt és azt hajtogatta hogy nem létezik esim meg ilyen opció mert ő azt hitte hogy a vállalkozásához kell a telefon.

Meg ugye a másik feladat amit leírtam az volt hogy adjon egy krva jelszót a yettel appba való belépéshez de már itt is félrebeszélt a kcsg mert azt hajtogatta hogy nem tud ilyenről hogy 4 jegyű személyes azonosító kód amit személyesen a fiókban lehet kérvényezni.

Szóval jó nagy sumák gcik ezek is ha látják hogy egy kiszolgáltatott öreg emberrel van dolguk akit úgy meg lehet vezetni mint .

Persze bemehetnénk de anyámat egyedül nem küldhetem vissza ezek után így is jól megcsinálta magának a szrart 2 évre most fizetheti és elállni sem lehet mivel személyesen kötött szerződéstől nincs 14 napos elállás .

ma 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!