Az iPhone 15 pro végre mikor lesz normálisan készleten?
Figyelt kérdés
Már vagy 2 hónapja megjelent, mégis elfogy állandóan a készlet, ha kapnak is valahol valamelyik szolgáltatónál. Natur titán meg egyáltalán sehol. Most valaha elérhetővé válik? Vagy a f.sz van már2023. nov. 18. 14:21
11/16 anonim válasza:
Az a baj hogy maga az Apple direkt nem gyárt le előre annyit amennyivel a várlói igényeket ki tudná elégíteni. Jó ha maximum az egy negyedét le gyártják annak a mennyiségnek amire igény lenne. A sima 15-őt és a 15 Plus-t meg szinte senki sem keresi. Igy abból van bőven. A Pro és Pro Max-ot keresi mindenki. Mert aza csúcs kategória az Apple iphonokban. Tavaly 2022-ben is ugyan ez volt. Kell legalább fél év mire akkora mennyiség lesz hogy a vásárlói igényeket kitudja az Apple elégíteni. Ráadásul az előző 14 Pro és 14 Pro Max-nak a forgalmazását és a gyártását már be is szüntette az Apple még 2023 szeptemberében. Igy már csak a 15 Pro és 15 Pro Max-ot gyártják. De abból sem annyit amennyit a vársárlói igényeknek elég lenne. És ezt az Apple direkt marketingből csinálja. (9-es és 10-es voltam.) Mint írtam is én a szerencsésebbek közé tartozom. Én már hozzá jutottam az iPhone 15 Pro Max-hoz. És abban a színben amiben eredetileg is akartam, méghozzá kék tián szinben, 256 GB-os kivitelben.
12/16 anonim válasza:
4-es meg néztem a Natúr Titán Pro 128 GB és 256 GB-os változatait. Most azt írja hogy "készleten". A Natúr Titán Pro Max 256 GB-os változatra is azt írja az Apple webshop hogy jelenleg "készleten" van. Most próbálj meg rendelni.
13/16 anonim válasza:
11es
És miért akkora gond ez? Jobb lenne ha rengeteget legyártanának, ami aztán beragad készleten és kidobják? Nem kötelező mindenkinek gyártsanak. Mégvalami: ez nem hiszem hogy marketing, mert simán eltudom képzelni, hogy akinek nincs kedve várni az Iphone 15 Prora, vesz más telefont, vagy a sokkal olcsóbb régebbi generációs Iphone-ból, amiből nincs akkora profit.
14/16 anonim válasza:
13-asnak! 11-es válaszíró voltam! Igy meg, ki tudja mennyit kell várni! És nem biztos hogy valaki ki várja? És ezt honnan veszed? Én például 2023 szeptember 22.-től egészen 2023. november 3.-ig vártam. És 2023 november 3.-án meg is kaptam az iPhone 15 Pro Max-ot. Még hozzá abban a színben amiben szerettem is volna, ez pedig a Titán kék színben. Szóval lehet hogy valaki ki várja. De azért kb másfél hónapot várni rá az sem semmi.
15/16 anonim válasza:
14es
Oké. Te kivártad, más nem. Nekem pl azért lett sima Iphone 13asom, mert tönkrement az előző telóm, és nagyon sürgősen kellett a telefon. 13as volt a polcon, ez lett. 13 Pro Maxra vágytam. És vannak még ilyenek.
16/16 anonim válasza:
15-ös! 14-es voltam! Állítólag direkt marketing céllal nem gyárt le előre annyit az Apple a pro és pro max modelekből. Mindig csak annyit gyárt le az Apple a pro és pro max-ból amennyi a rendelésekből biztos hogy el fogy. Ez nem csak marketing, hanem nehogy a raktárikban maradjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!