Az iPhone 15 pro végre mikor lesz normálisan készleten?
Telekomnál egész sokszor van készleten.
Múlt héten rendeltem, de csak csütörtökön jött meg, mert elkeverték a megrendelést és utána kellett telefonálnom 3x is.
De a lényeg, hogy egy olyan emberrel beszéltem aki a megrendelésekkel foglalkozik és mondta, hogy heti 2-3x biztosan jön nagyobb iPhone készlet hozzájuk, csak hát hamar elkapkodják.
És hát az egész világon ez van, mindenhol sorban állnak ezekért a készülékekért. Nem győznek eleget gyártani.
Natur titán sosincs készleten, csak a kék titánból volt kevés darab, és csak a telekomnál.
"heti 2-3x biztosan jön nagyobb iPhone készlet hozzájuk, csak hát hamar elkapkodják."
Szóval a mélyszegénységben egy 500 ezer ft-os telefont Magyaroszágon pillanatok alatt elkapkodnak. Ilyenkor jogos a kérdés, hogy akkor a f.szért vergődnek az e.berek habzó pofával h sz.r a kormány, ha van pénzük ilyen telefonra.
Érdekes, az Apple oldalán november 21-ére írják a szállítást, ha most megrendelem a Natúr Titán Prot.
Hogy a szolgáltatónál nincsen, az már a saját dolga, de a készülék kapható gond nélkül.
Én feketét szerettem volna rendelni, ahogy láttam a készletértesítőt már rendeltem is, de mire végigértem a folyamaton, azt írták, h már nincs készleten.
Kék titán egész sokáig volt a telekomnál, de én mindenképp feketét szeretnék. Szóval várok. :D
Érdekes amúgy, hogy a 15-ből pl van készlet. Én utoljára 5 éve vettem telefont, akkor sem teljesen friss modellt, szóval meglepett ami van 15 pro téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!