Megéri IPhone-t venni mindennapos használatra?
Figyelt kérdés
Telefonálásra, Messenger-ezésre, Tik Tok-ozásra, Facebook-ozásra, netezésre, fénykép készítés helyett inkább képernyőkép készítésre. Vagy az ilyesfajta használatra tök mind egy milyen telefont vásárol az ember?2023. nov. 16. 10:18
11/12 anonim válasza:
#7 Pixel 6a 130K, Pixel 7a 170K 🤷♂️ Az én középkategóriás 4a-m még mai napig tökéletesen működik pedig 3 éves.
12/12 anonim válasza:
9- es, igen, de én nem arra értettem. Mert általában azok szokták fikázni az iPhone- t akinek tényleg nem telik drága telefonra. Se ilyenre se olyanra. Akinek meg telik és androidos telefont vesz arra meg nem tudok mit mondani 😂más mozit nézünk. De ez amúgy is egy örök vita. Soha nem lesz egyezés a két fél között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!