Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 13-t megéri vásárolni...

IPhone 13-t megéri vásárolni legalább 2-3 évre? Vagy inkább már 15?

Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 11:12
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Konkrétan nekem megéri azt a felárat, hogy ezektől mentes napiaim lesznek 😃
2023. nov. 16. 08:37
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

"Én elhiszem hogy neked nem számít. Amúgy perszeee, számít és örülnél neki te is."

Oké kérdező. Tényekkel leírtuk, nézhetsz youtube teszteket. Az átlag appokat, amit napi szinten használsz, az 5 éves is ugyanolyan gyorsan nyitja meg. Nézhetsz hiteles tesztelőktől videókat és a saját szemeddel meggyőződhetsz róla.

"Azért mert nincs $$$, s valószínűleg nem is lesz,feleslegesen nem kell ezt azt szidni, ez a legidegesítőbb dolog s világon"

Oké, tipikus troll kérdező vagy a szokásos egybites "biztos csoró vagy azért szidod" érvvel. Ha valaki kritizál valamit biztos csak ez az oka szerinted. Közben te kérdezed pont h melyiket vegyed, vagyis pont számít a pénz neked. 🤡 Ha nem számítana, 15 pro maxot vennél.

"Én elhiszem valaki beéri 50-60 mp-es bootidőkkel, nem gond ha lefagy a rendszerel néha, vagy videóhívás közben ha mást is csinálsz a telefon tűz forró és lassú, vagy nem lehet épp rajta játszani, mert 5 perc után a CPU makkan egyet és azt mondja melegem van, ezert vissza veszem a teljesítményt."

Nem, ilyet 100 ezer forint felett sem csinál egyetlen androidos telefon sem. Én 3 éve használom úgy az enyémet, hogy egyszer sem fagyott meg, mindent hamar megnyit. Ezekkel a légből kapott baromságokkal felesleges is vitatkozni. Te nem értesz egyáltalán hozzá, csak a sztereotipiákat fújod tények helyett, amik utoljára 10 éve voltak igazak, azóta már sokkal jobb minden androidos a középkategóriától.

2023. nov. 16. 10:40
 23/31 A kérdező kommentje:

Kettőnk közül az igazi troll te vagy. Nem én kezdtem el a kérdéstől teljesen független dolgokról beszélni😃 én csak annyit mondtam hogy kipróbáltam a telefonokat nekem kicsi és nem jön be az okos óráim mellé.

Aztán elkezdődött hogy fölösleges úgysem használjuk én meg a többit meg nem ér annyit meg ez a szar az a szar.

2023. nov. 16. 12:41
 24/31 A kérdező kommentje:
A lőtéri kutyát sem érdekli hogy nektek mi a szar meg nektek mi éri meg.
2023. nov. 16. 12:42
 25/31 A kérdező kommentje:
Meg konkrétan ahhoz sincs senkinek semmi köze hogy ha megveszem a második legerősebb apple processzoros telefont akkor én ezt mire fogom használni. Ha akarom csak Instagram Facebook Messenger És ez végképp senkinek semmi köze
2023. nov. 16. 12:43
 26/31 A kérdező kommentje:
Másodszor azért nem néztem sem promax ot mert általában kétévente cserélem a telefonjaimat. AMivel nem vagyok megelégedve azt évente
2023. nov. 16. 12:44
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Pedig te tűnsz trollnak. Itt idétlenkedsz, feltettél egy kérdést, kaptál válaszokat, te magad se tudod mit csinálj, mégse az kell neked, mégse cseréled az okosórád, vagyis mégse akarsz ezek szerint iPhone-t mert azzal nem működne az óra, de azért megis itt vered magad, hogy azért vennél mert mennyivel jobb, mint az android és hogy az így meg úgy hulladék. Részemről ennyi volt ez a kérdés, az értelmi szinteden a továbbiakban felesleges vesződni.
2023. nov. 16. 16:51
 28/31 A kérdező kommentje:

Nem, részemről annyi a kérdés, hogy két telefon döntésben kértem segítséget.

Te, vagy Ti egyből szidjátok ezt, meg istneititek az Androidos olcsó telefont, ami a kérdéshez nem kapcsolódik.

Leírtam, hogy elmentem megnézni, és nem tetszett. 😃

Leirjatok hogy vakitjak az embereket és hasonló. Szintén nem kapcsolódik a kérdéshez 🙃

A szememben egy 🤡 vagy.

2023. nov. 16. 16:58
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
13
2023. nov. 16. 23:12
 30/31 anonim ***** válasza:

28#

"Leírtam, hogy elmentem megnézni, és nem tetszett."

Ezt már sokan leírták ...

Akkor mindenkinek ugyanazt mondja ...

2023. nov. 17. 20:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!