IPhone 13-t megéri vásárolni legalább 2-3 évre? Vagy inkább már 15?
Igazából, ha vársz Black Friday-re, notebook.hu-n pl 250 ezerre hirdetik a 13-at. Annyit szerintem megér még. 2 iOS főverziót még biztos megkap, szóval 3 évig még friss szoftverrel használhatod.. Szerintem még 3-at is megkap amúgy, most hirtelen nem vagyok képbe, hogy pontosam 5 vagy 6 verziót szokott támogatni az apple, de hogy 3 évig simán friss rendszerrel tudod használni az biztos. És utána is még vagy 2 évig kapja a biztonsági frissítést. Szóval stabilan 3-4 évre tervezhetsz vele.
Plusz 150 ezer ft a 15, valahol már 350 ezer ft körül kapni, ezt azért nem merném venni, csak hivatalos helyről, ott meg 399 ezer. Ezért cserébe csak a dinamikus sziget és a 48 mp kamera a főbb újdonság, amit észreveszel, meg jobb a proci és 2 gb-al több a ram. Ezeket viszont napi használat során alig venni észre, még az A15 is nagyon jó proci. A kijelző ugyanúgy 60 hz, szóval személy szerint elvből nem adnék 400 ezret vapamiért, amibe nem hajlandóak aljas módon 120 hz-t tenni, ami mindenhol alap már, de ez csak személyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!