Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 13-t megéri vásárolni...

IPhone 13-t megéri vásárolni legalább 2-3 évre? Vagy inkább már 15?

Figyelt kérdés
2023. nov. 15. 11:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
28%
#9 ez ilyen parasztvakítás a gyártó részéről, hogy hú milyen jó a kamera, milyen jó a proci, csúcsteljesítmény stb, az egyszeri proli a fotelból meg bekajálja. Pedig, ha mélyen magába nézne minden egyszerű jelentéktelen user, akkor belátnák, hogy még a 600 ezer forintos pro max vásárlók 90%-a is csak facebook, insta, tiktok, youtube meg böngészérse használja a telefonját, esetleg csinál pár igénytelen fotót az ingerszegény hétköznapokról, pl ahogy eszi a rántott húst és társai. Erre a 150 ezres telefon is jó, de ugye a proli hajlamos arra, hogy a reklámok által manipulálva megmagyarázza magának, hogy neki ez kell, neki erre szüksége van, ezt ő megérdemli stb. Ha meg véleltenül belegázolsz az egójukba azzal, hogy tudatosítani próbálod bennük, hogy valójában ugyanazt a sablon általános dolgokat csinálja a 600 ezres telefonjával mint a 150 ezressel, akkor még neked áll és elhord mindennek.
2023. nov. 15. 19:20
 12/31 A kérdező kommentje:

Megnéztem. Kb órán keresztül próbáltam.

Igazán nem fogott meg.

Ami miatt mégis lemondtam róla, az a mérete, túl kicsi

2023. nov. 15. 19:45
 13/31 anonim ***** válasza:
24%
Én is ezt a véleményt osztom, de mielőtt támadtam volna, gondoltam most először kérdezek. :D Nálam egy 50e forintos motorola van, és tök jól, stabilan kiszolgálja a fennt említett funkciókat, bár közösségi médiát egyáltalán nem használok.
2023. nov. 15. 19:46
 14/31 A kérdező kommentje:

Amúgy valóban gyors mint az állat.

Beállításokban mikor országot és nyelvet váltottam újra kellett indítani, kb 2 mp volt.

Nincsenek rajta idegesítő laggok és társai.

Ha nem lenne számomra túl kicsi, biztosan elhoztsm volna..

Meg nem akarom az okosóráim lecserélni. Huawei gt3, galaxy watch 5..

2023. nov. 15. 20:24
 15/31 anonim ***** válasza:
67%
Áá igen...a gyorsaság, hisz gyors világban élünk. Tehát a pár másodperces előnyért kifizetjük a fél milkát. :)
2023. nov. 15. 21:57
 16/31 anonim ***** válasza:
53%

"Tehát a pár másodperces előnyért kifizetjük a fél milkát. :)"

Pár másodperc? Esetleg egy nap alatt ha nyer vele pár másodpercet, de inkább egy hét alatt. Mondjuk egy A15 meg egy A16 között átlag felhasználással egy app megnyitása 0,001 mp-el ha tovább tart a régebbin. Az a durva, hogy teszteken is, youtuben csomó videó van ahol összevetik. Akár egy 5 éves telefon és egy új között is annyi a különbség, hogyha egy nagyon nagy hardverigényű játékot nyitsz meg, akkor az 5 évesen 2 mp-el tovább tart mire betölt. És mai napig azzal kajáltatják a prolit, hogy minden évben ennyivel meg annyival gyorsabb a proci.

2023. nov. 16. 06:25
 17/31 A kérdező kommentje:

Én elhiszem hogy neked nem számít. Amúgy perszeee, számít és örülnél neki te is.

Azért mert nincs $$$, s valószínűleg nem is lesz,feleslegesen nem kell ezt azt szidni, ez a legidegesítőbb dolog s világon 😉 fél Milka a pro max, erről senki sem beszélt egy percet se. 13 és 15 volt a téma.

2023. nov. 16. 06:48
 18/31 anonim ***** válasza:
31%
Képzeld van rá, csak leszarom. Manapság ezekhez bárki hozzájut, akinek van normális munkája és esetleg nem ül nyakig adósságban...ez ma már nem tétel. Egy csomó fiatalnál ott van, sőt, a kettőötvenet kereső gyári melósnál is, mert utánadvágja a szolgáltató csak köss előfizut. Nem vagy egyedi már az ájfonoddal, és ha szívedre teszed a kezed, te is csak megjátszod az agyad. :)
2023. nov. 16. 07:31
 19/31 A kérdező kommentje:

Megint teljesen másról beszélsz.

Feleselgesen szidod, mikor nem 2mp-el gyorsabb, mint a olcsó androidos társai.

Azért mondtam amit mondtam, mert azt állítjátok egy csúcs termékről, higy ugyan olyan mint egy 50-100 ezres telefon. És ezért mondtam, amit mondtam, és ami valószínűleg igaz is.

Jön az iPhone-ról kérdés, aztán jönnek azok, akik szerint sznobok az iPhone ok, utána jön akik szerint lassú és xar.

Mindem az emberi féltékenységre vezethető vissza. Mindegy kinkit ír, fele nem igaz

2023. nov. 16. 08:03
 20/31 A kérdező kommentje:
Én elhiszem valaki beéri 50-60 mp-es bootidőkkel, nem gond ha lefagy a rendszerel néha, vagy videóhívás közben ha mást is csinálsz a telefon tűz forró és lassú, vagy nem lehet épp rajta játszani, mert 5 perc után a CPU makkan egyet és azt mondja melegem van, ezert vissza veszem a teljesítményt.
2023. nov. 16. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!