Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ma már nem tudnak telefont...

Ma már nem tudnak telefont gyártani?

Figyelt kérdés
Régebben gyönyörű formatervezett telefonok voltak. Nokia 3210, 3310, Ericsson T20, T39 és még tíz év elteltével is működnek. A maiak úgy néznek ki mint egy kis tégla és kétév alatt megadják maguk.
2010. okt. 20. 00:21
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Nekem is Samsung monitorom és Samsung vinyóm van. Monitorból sokadik, és mindig is az lesz. A tévét csak azért mondtam mert a legtöbb embernek az az első társítása hozzá.

A tabletről ne beszéljünk, kötelező egyetemi feladatként dolgoznom kell a bevezető marketingkampányán. Volt a kezemben. Mire odaért, lemerült (10 perc alatt :D). Valahogy nem tudok azonosulni vele, ami főleg rossz jelen esetben. Félreértés ne essék, az iPaddel sem. Nem látom az értelmét.

2010. okt. 20. 10:54
 22/39 A kérdező kommentje:

Emberek!

Az Ericsson olcsójános kategóriában produkált olyanokat, hogy verhetetlen ma még ötvenezres telókkal is. Ilyen 100+ kategóriában meg nem is gondolkodom. Mondtam nem laptop tudásra van szükségem hanem két funkcióra. Telefonbeszélgetés + SMS.

2010. okt. 20. 12:43
 23/39 A kérdező kommentje:

"mert hogy, ha azt írná, hogy ejh nem jönnek be neki a mai telók, hát oké, ez van. de hogy tégla lenne? "

Nem, a régi telóknak volt antennájuk és nem voltak egyenesek a vonalaik. A mai úgy néz ki mind mint egy tégla. Építeni lehetne belőlük akkor sem csúsznának le egymásról, ha nem raksz közé maltert. :D

2010. okt. 20. 12:46
 24/39 anonim ***** válasza:
Viszont vékonyak, letisztult designnal bírnak, szerintem sokkal esztétikusabbak. Az meg, hogy neked smsezni kell és telefonálni, rendben van, csak kérlek értsd meg, hogy a fejlődésnek nem lehet és nem is szabad gátat szabni azért, mert vkinek nincsen rá igénye.
2010. okt. 20. 13:40
 25/39 anonim ***** válasza:

10:54-es:

akkor bizonyára előtte szarrá nyomkodták, mert ezek a tabletek papíron, és a gyakorlatban is sok órán át üzemképesek. az iPad pl elvileg 10-11 órát is bír. az megint más kérdés, ha nem tod mire használni, egy táblagépet én sem tudnék, de ettől még az apple mellett a samsung és a blackberry gyártja a legjobbakat :) nem pedig a nokia, lg és társai.

2010. okt. 20. 13:42
 26/39 anonim ***** válasza:
Ne etesd a trollt.
2010. okt. 20. 14:36
 27/39 anonim ***** válasza:

Érdekes. Nekem például az SE K750i vonalvezetése tetszik.

[link]

És már 4 éve TÖKÉLETESEN működik, ami nálam lehetetlen kellene legyen. :D

2010. okt. 20. 14:49
 28/39 A kérdező kommentje:

"Viszont vékonyak, letisztult designnal bírnak, szerintem sokkal esztétikusabbak. Az meg, hogy neked smsezni kell és telefonálni, rendben van, csak kérlek értsd meg, hogy a fejlődésnek nem lehet és nem is szabad gátat szabni azért, mert vkinek nincsen rá igénye."

Nem a fejlődéssel van a baj. Hanem hogy amellett gyárthatnák a régi jól bevált és megszokott típusokat is.

2010. okt. 20. 16:25
 29/39 anonim ***** válasza:
és szted lenne rá kereslet? most őszintén, szted hányan vannak úgy ezzel, mint te? piaci szempontból szerinted számottevően? naugye...
2010. okt. 20. 19:12
 30/39 anonim ***** válasza:
egyetértek 19:12-el, h szerintem kb. 1%-nak, ha tetszene az ilyen régifajta semmit sem tudó telefon, az olyan maradi embereknek, mint a kérdező.
2010. okt. 20. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!