Ma már nem tudnak telefont gyártani?
Nekem is Samsung monitorom és Samsung vinyóm van. Monitorból sokadik, és mindig is az lesz. A tévét csak azért mondtam mert a legtöbb embernek az az első társítása hozzá.
A tabletről ne beszéljünk, kötelező egyetemi feladatként dolgoznom kell a bevezető marketingkampányán. Volt a kezemben. Mire odaért, lemerült (10 perc alatt :D). Valahogy nem tudok azonosulni vele, ami főleg rossz jelen esetben. Félreértés ne essék, az iPaddel sem. Nem látom az értelmét.
Emberek!
Az Ericsson olcsójános kategóriában produkált olyanokat, hogy verhetetlen ma még ötvenezres telókkal is. Ilyen 100+ kategóriában meg nem is gondolkodom. Mondtam nem laptop tudásra van szükségem hanem két funkcióra. Telefonbeszélgetés + SMS.
"mert hogy, ha azt írná, hogy ejh nem jönnek be neki a mai telók, hát oké, ez van. de hogy tégla lenne? "
Nem, a régi telóknak volt antennájuk és nem voltak egyenesek a vonalaik. A mai úgy néz ki mind mint egy tégla. Építeni lehetne belőlük akkor sem csúsznának le egymásról, ha nem raksz közé maltert. :D
10:54-es:
akkor bizonyára előtte szarrá nyomkodták, mert ezek a tabletek papíron, és a gyakorlatban is sok órán át üzemképesek. az iPad pl elvileg 10-11 órát is bír. az megint más kérdés, ha nem tod mire használni, egy táblagépet én sem tudnék, de ettől még az apple mellett a samsung és a blackberry gyártja a legjobbakat :) nem pedig a nokia, lg és társai.
Érdekes. Nekem például az SE K750i vonalvezetése tetszik.
És már 4 éve TÖKÉLETESEN működik, ami nálam lehetetlen kellene legyen. :D
"Viszont vékonyak, letisztult designnal bírnak, szerintem sokkal esztétikusabbak. Az meg, hogy neked smsezni kell és telefonálni, rendben van, csak kérlek értsd meg, hogy a fejlődésnek nem lehet és nem is szabad gátat szabni azért, mert vkinek nincsen rá igénye."
Nem a fejlődéssel van a baj. Hanem hogy amellett gyárthatnák a régi jól bevált és megszokott típusokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!