Ma már nem tudnak telefont gyártani?
Gondolnak az igényes emberekre is. Most is vehetsz dizájnos féltégla telefont is. Vertunak hívják. Súlya is van. 173 gramm. És sokszáz ezer forint. :D Arra is csak 2 év garancia van.
Különben a Samsungot meg az LG-t ne emlegessük mobiltelefon szinten szerintem. A Samsung gyártson tévét, az LG meg mikrót, és mindenki boldogabb lesz. De ez csak az én véleményem.
A kérdezőnek, a 3210-3310 sem örökéletű, az akksijuk hamar meghal, lehet cserélni, sőt 6-8 év után meghülyülnek (pont pár hete láttam megbolondulni egy 3330-at). Ezek a ma divatos kis érintőszarok valóban sehol sem lesznek 2 év múlva, de pl a SonyEricssonnak vannak olyan mobiljai amik sokáig mobilok maradnak: K300i, K700i, K750i, K800i, K660i, és még sorolhatnám, mind elég tartós mobilnak bizonyulnak. Nekem egy nem túl masszív W610i-m van, mégis kibír minden leejtést. Még ha ki is törik belőle pár darabka :D Az 5 éves K300i is olyan mint újkorában. De hozhatnék példának egy 8 éves Siemens ME45-öt is. Gyári akksival most is tökéletes. Ha régi, megbízható mobil kell, van miből válogatni. Biztos a Nokia is csinált robosztus téglákat az elmúlt 2-3 évben, azokat nem követtem figyelemmel.
epp az h te hol elsz?samsung profi telogyarto???:D
Igaza van az utolsonak, annyi h kihagyta a listabol az kedvencem a v630at:)
Megnéztem neten, ez a Vertu tényleg jól néz ki. :)
Csak tudod akkoriban az olcsó szériatelefonok is alapból jól néztek ki és hosszú életűek is voltak. Ma meg már ezt külön keresgélni kell. Megértem, hogy a gyártónak az az érdeke, hogy akár havonta is cseréld és a mai fiatalok szeretik is minél gyakrabban cserélgetni, nem mintha öreg lennék (37) azért én egy tartós telefont szeretnék évekre ami kizárólag telefonálásra és smsre kell. Régebben használtam még wapra is de mióta netem van ez a funkció is már mellékes.
A Vertuhoz hasonlóan tudnátok írni más esetleg kevésbé közismert gyártókat?
Én nem luxuskategóriás mobilt keresek, hanem olyat ami egy átlag mai telefon (pl Nokia) áráért nagy nehéz és egyszerű.
bazz, látszik hogy fingotok sincs.
mi az, hogy a Samsung nem profi?
volt már Samsung telótok? vagy ha igen, volt már olyan, ami nem az olcsójános kategóriából került ki? mert a legolcsóbb telefonok minden gyártónál szarok...nekem már vagy öt samsung telóm volt, és köszi, soha nem kellene más. legalábbis addig nem, amíg a samsung az egyik legjobb gyártó. Ja és nem, nem azért használom már az ötödiket, mert a többi tönkrement, csak váltottam, mikor nagyon elavult már vmelyik, illetve azegyiket sajnos sikerült megfürdetnem.
a kérdezőnek: rohadtul nem igaz ám, hogy a mai telók törékenyebbek. nézzél már meg néhány tesztet a youtubeon, samsung galaxy s-t, iphonet, htcket dobálnak a falhoz / próbálják meg borotvapengével szétkarcolni az érintőképernyőjüket, és semmi.
az meg, hogy szerinted manapság nem gondolnak az igényes emberekre hülyeség, ez a saját személyes ízlésed általánosítása. kikérem magamnak, hogy a galaxy s-emmel igénytelen lennék, bzmeg. nagyon szerettem én is anno a 3310-esemet pl, az volt az első telóm, de könyörgöm 2010 van.
nem csak fikázni kéne tudni, hanem picit utánanézni.
@10:02
Ha valaki tud telefont gyártani, az olcsójános kategóriában is tud. Nem, nem volt se Samsungom, se LG-m. De volt a kezemben elégszer, nem csak olcsójános kategóriás, hogy soha ne akarjak magamnak olyat. Örülj neki hogy neked megfelel. És örülj hogy ilyen fiatalon kidobhatsz 100+ ezret mobilra.
megdolgoztam érte. annak persze örülök, hogy van munkám.
az olcsójános kategóriáról annyit, hogy aki tud, az abban is tud, csakhogy az akkor is olcsó teló marad, és az emberek általában (itthon) spórolni akarnak, aztán meg húzzák a szájukat, hogy deszar a teló. hát kérem, olcsó húsnak híg a leve.
és még így is tartom a véleményem, a 20e ft alatti telefonok között is kimagaslóan, toronymagasan a samsung a legjobb.
épp, hogy a 100+ ezres kategóriában van vetélytársa, vagy adott esetben 1-2 modell más gyártónál, amire nem tud mit felmutatni, de ez nyilván időről időre változik, hogy kinél van a legtöbb, legjobb, vagy a csúcsmodell.
olcsó és középkategóriában szerintem nem nagyon van jobb választás.
egyébként meg jah, örülök én annak, hogy megfelel nekem, csak zavar, hogy egyesek képtelenségeket írnak, meg keverik a szezont a fazonnal.
mert hogy, ha azt írná, hogy ejh nem jönnek be neki a mai telók, hát oké, ez van. de hogy tégla lenne? hát épp az a tégla, amit ő (a kérdező) felhozott példának, meg hogy rövidebb élettartamú, hát könyörgöm, valszeg ha egy kütyüt nem csak telefonálni, meg ébreszteni jó, hanem több mindenre képes -> több, kifinomultabb alkatrész van benne -> több a hibalehetőség. emellett a fogyasztói társadalomról leírtam már, amit.
a másik baromság, meg hogy a samsung menjen tv-t gyártani. az már véletlenül sem zavarja a szemellenzős emberünket, hogy a samsung a WD mellett a legjobb merevlemez gyártó, emellett szuper optikai meghajtókat, telefonokat, monitorokat, memóriát gyárt, és mostmár van saját notijuk, tabletjük is, amikről sok a jó visszajelzés. Hogy a háztartási gépekről, meg minden egyébről ne is beszéljünk.
Aztakkor menjen tv-t gyártani, mi? Az ilyen ember csak magát járatja le, engem meg felhúz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!