Titeket nem zavar? Hogy a szolgáltatók a legtöbb telefonra rányomják a logójukat?
Figyelt kérdés
nekem van egy w705ös sonym és az van ráírva a flippre h tmobile függetlennél meg egy walkman jel és az nekem sokkal jobban tetszik, most venni akarok egy satiot és azon is rajta van fehér írással a fekete telefonon. :S2010. okt. 19. 22:06
1/7 anonim válasza:
Ha zavar, ne a szolgáltatónál vedd.. Ennyi.
Ja, hogy ott többe kerül? Ez a logó ára. De Te döntesz! Kell vagy nem?
2/7 anonim válasza:
Engem nem zavar... Az már inkább, hogy elveszett a hátlapon található ezüst NOKIA feliratból a K betű szárai, így most tulajdonképpen NOI IA-m van :)
3/7 bp1985 válasza:
Telenornál nincs ráírva. Csak voda, meg t-nél van ez.
4/7 anonim válasza:
általában rontja a telfonok összképét. ráadásul a szolgáltatónak köze nincs magához a készülékhez, a szolgáltató csak értékesit és dijcsomaot szab. a készüléket a gyártósoron csinálják.
5/7 anonim válasza:
Nem, engem nem zavar. Ki ér rá ilyeneken stresszelni?
6/7 anonim válasza:
megszólalt sztahanov akinek nincs 1 nap 1 perce...szánalmasok ezek a válaszok.:D
7/7 anonim válasza:
Megszólalt viccesfiú, akinek minden nap van egy kis ideje hülyeségekkel törődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!