Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rögzítik-e a mobiltelefon-szol...

Rögzítik-e a mobiltelefon-szolgáltatók az ügyfeleik egymás közti telefonbeszélgetésüket? Ha igen, mennyi ideig tárolják?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 18:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem rögzítik, erre nincs semmi jogi alapjuk, és nem is érné meg nekik a technikai berendeszések telepítése ilyen célra. A híváslistát is csak meghatározott ideig tárolhatják (hogy kit hívtál) és a küldött sms-eket sem tárolják, amint megkapta a címzett törlődik a hálózatból.
2009. jún. 12. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt hallottam (ha hülyeség ne kövezzetek meg) Hogy Amerikában van egy nagy hálózat ami az összes mobil szolgáltatóval együtt működik és ha egy beszélgetésben elhangzik az a szó, hogy Elnök, Terrorista, Merénylet. Akkor elkezd egy gép rögzíteni. Megvalósítható ne mondjátok, hogy nem az. Csak ennek sincs semmi jog alapja de a CIA kitudja mikre képes.
2009. jún. 12. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez utóbbiról én is hallottam.

De persze nem csak ezek a szavak, hanem még sok más.

2009. jún. 12. 19:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Ilyesmit én is hallottam már, de vajon Európában van ilyen?
2009. jún. 13. 00:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a mobilos telefonbeszélgetés műholdon kersztül történik, azt is be tudja azonosítani Amerikában a CIA.

A CIA a világ minden telefonbeszélgetést fel tud venni, nem csak az amerikait.

2009. jún. 13. 11:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyik magyarországi mobilszolgáltatónál érdeklődtem, és azt a választ kaptam, hogy nem rügzítik, viszont az ügyfélszolgálattal folytatottakat igen, és egy évig megőrzik.
2009. jún. 25. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!