Tényleg lebutítják a szolgáltatók az akciós telefonokat?
Figyelt kérdés
Ez miben nyilvánul meg? Ha a készülék gyártójától veszem meg több funkció működik?2010. máj. 25. 12:13
1/3 anonim válasza:
Ilyen formában nem.
De pl voltak a vodafonnak olyan telefonjai, nem tudom most vannak-e, h kicserélték a menüjét a sajátra. Szerintem ocsmány, és nem is lehet megváltoztatni... Ez nálam kizáró ok.
2/3 anonim válasza:
Nem butítják le, pontosan ugyanazok a funkciók működnek, mint a függetlenen, kivéve előfordul ahol babrálnak a menüvel, új menüt raknak bele, vagy ahogy az előző válaszoló mondja, lecserélik, mondjuk utóbbi ritkább.
Mondjuk szerintem okostelefont csak kártyafüggetlent érdemes venni, mert ha pl. netezni akarsz vele külföldön, akkor ott ajánlott egy ottani kártya. Egyszerű telefonnál persze ha olcsóbb, jó a nem független is.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. máj. 28. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!