Megolvadt a töltőm?!
Figyelt kérdés
Bedugtam tölteni a Huawei P20 Lite telefonomat, kimentem a szobából, mire vissza beértem, már ez fogadott:
Szerencsére csak a töltő lett oda. Vajon mi okozhatta? Ennyire lesüllyedt a Huawei, hogy megolvadnak a töltői?
2023. nov. 2. 23:20
1/5 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ilyen problémával találkoztál. A képek alapján nehéz megmondani, hogy mi okozhatta a töltő megolvadását. Lehet, hogy a töltő hibás volt, vagy túlmelegedett valamilyen okból. Javaslom, hogy ne használd tovább ezt a töltőt, és szerezz be egy újat biztonságos forrásból. Ha a probléma ismételten előfordul, érdemes lehet egy szakemberrel, például egy telefonjavító szakemberrel konzultálni a telefon állapotának megvizsgálása érdekében.
2/5 Morzsi007 válasza:
Akkor olvad meg, ha zárlatos, de 20-30W nem olvassza szét az USB dugó fejét, ha nagyobb áram lenne, azt meg a már a kábel nem bírná. Mennyi ideig voltál távol a töltőtől? Nekem ez kicsit kamu szagú.
3/5 Morzsi007 válasza:
Meg nem így néz ki egy olvadt töltő, itt kívülről van összecseszve, az olvadás bentről kezdődne.
4/5 Szervizmérnök úr válasza:
1. Ez tényleg kellett ChatGPT, ne röhögtesd ki magad!
5/5 anonim válasza:
#2 simán lehet lakástűz is telefontöltő miatt. Mi az, h nem olvasztja meg a dugót? XD
Kérdező: kapard le a rágót róla. Ott van valahol alatta a töltő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!