Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOOOOS!!! A telefonom megolvadt?

SOOOOS!!! A telefonom megolvadt?

Figyelt kérdés

Nemrég feltettem tölteni a telefonomat, de amikor visszajöttem, a hátulja meg volt olvadva. A telefon működik, az akksija nem púpos, de aggaszt, hogy mégis mitől lehetett ez.

Itt egy kép róla:

[link]

Rendes gyári töltővel töltöm, de esetleg az okozhatja, hogy a radiátoron töltöm? Mert a radiátor közvetlenül az ágyam mellett van, és oda tudom csak letenni ha töltöm

2022. márc. 4. 21:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%

Ez mi? Milyen telefon?

Szerintek nem olvadás, csak simán retkes... törölgesd meg.

2022. márc. 4. 21:23
 2/16 A kérdező kommentje:

Ennek a telefonnak még levehető a hátlapja

Egyébként Huawei telefon. És nem retkes, érzem, hogy ‘barázdás’, ezenkívül a képernyőn ugyanazon a helyen van egy fekete folt

2022. márc. 4. 21:26
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet megsült...
2022. márc. 4. 21:33
 4/16 anonim ***** válasza:
7%

Látom iPhoennal fotóztál. Az a jó, azt tartsd meg! Az égett kacatot csavard be papírtörlőbe, locsold le ecettel és dob el olyan messzire amennyire csak tudod!

A kutyát kösd meg, nehogy még visszahozza!

2022. márc. 4. 21:35
 5/16 anonim ***** válasza:
96%
Miből gondoltad, hogy jó ötlet a telefont a forró radiátoron tárolni? Úgy mindentől függetlenül...
2022. márc. 4. 21:40
 6/16 anonim ***** válasza:
13%

Ez Samu, ugye? *4 Szerintem is Apple, de utána láttam hogy a rendszer is kiírta, tök cool hogy a régebbi Apple is kb már top vot akkor is. :)

Kérdezőnek Ha érdekel nézesd meg, lehet hibás màr

2022. márc. 4. 21:48
 7/16 anonim ***** válasza:
94%

"Mert a radiátor közvetlenül az ágyam mellett van, és oda tudom csak letenni ha töltöm"

Létezik hosszabbító, ez még nem jutott eszedbe? 🤦🏽‍♂️

2022. márc. 4. 21:49
 8/16 anonim ***** válasza:
58%
Hány fokos vízzel megy az a radiátor tavasszal? Nem konvektorotok van véletlenül?
2022. márc. 4. 21:51
 9/16 A kérdező kommentje:

“Látom iPhoennal fotóztál”

“Ez Samu, ugye?”

“Hány fokos vízzel megy az a radiátor tavasszal? Nem konvektorotok van véletlenül?”

Most ezeknek mi a lényege, illetve mivel leszek előrébb, ha ezekre válaszolok?

Na de akkor:

Igen, iPhone-nal fotóztam.

Nem, nem samu. huawei még mindig.

Nem tudom hány fokos víz van benne, de nagyon forró.

És nem, nem konvektor, radiátor még mindig.

#5 én azt hittem, nem okoz benne kárt.

2022. márc. 4. 21:58
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
Ha forró lett volna a radiátor, nem csak azon az egy ponton olvadt volna meg, bár tényleg nem túl okos ötlet radiátoron tárolni, de merem feltételezni hogy van annyi eszed hogy ténylegesen forró radiátorra nem rakod rá. Inkább valami belső komponens olvadt meg. De már úgyis kuka, ha kíváncsi vagy a hiba okára, akkor nyugodtan megbonthatod, legalább kiderül hogy mizu.
2022. márc. 4. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!