SOOOOS elhagytam a telefonomat, Iphone 4 és szerintetek be lehet mérni? Akkoris ha kivan kapcsolva?
Ezerszer volt már itt kérdés:
Elhagyott telefon rajtad kívül senkinek se hiányzik.
A szolgáltató örül hogy veszel másikat.
A rendőrség akkor keresi ha bűncselekmény gyanúja merül fel, ellopták, kiraboltak, ilyesmi.
Letiltás:
A simet ne tiltsd le egyenlőre ha előfizetéses vagy, csak a kimenő hívásokat illetve ami pézbe kerül. Hiszen ha mégis megkerülne, akkor minden működik és nem került egy filléredbe sem.
Ha letiltod a simet attól még nem leszel beljebb.
Ha letiltod a telefont, akkor sem.
Ezeket ráérsz megtenni két hét múlva is.
Addigra ha nincs meg akkor sose lesz.
" Lépj be az icloud.com oldalon az apple fiókodba és ott próbáld meg, ha azóta másik sim kártya van benne, attól még megtalálhatod a készülékedet, küldhetsz rá képernyőüzit, illetve e is zárhatod a készüléket."
Szerintem ne tedd.
Én hagytam már el telefont,és én is találtam másét (visszaadtam).
Egy lezárt telefon tuti nem talál vissza a gazdájához.
Az meg tök mindegy ha nincs meg akkor kinél van.
De ha jó szándékú kezébe kerül, legyen esélye az adataid alapján megtalálni.
12:36 Az meg tök mindegy ha nincs meg akkor kinél van.
Hát nem éppen... Elég sok személyes adat és hozzáférés (pl. facebook fiók, jelszavak, elérhetőségek stb) van egy iphone-ban, ami nem tartozik idegenekre...
"mellesleg már miért ne használhatná ki a "Find my iphone" opciót az icloudon? Azért van!"
Használhatja, nem azt mondtam. Csak ne zárolja.
Illetve mindegy, mert ha a telefonon nincs bekapcsolva a szolgáltatás, akkor nem ér vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!