Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOOOOS elhagytam a telefonomat...

SOOOOS elhagytam a telefonomat, Iphone 4 és szerintetek be lehet mérni? Akkoris ha kivan kapcsolva?

Figyelt kérdés
Vagy micsináljak kérlek nagyon kérlek segitsetek !!!!
2012. jan. 1. 11:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
tiltasd le minél hamarabb
2012. jan. 1. 12:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Sim kártyát tiltasd le, hogy a pénzed ne vesszen kárba. Nem tudják bemérni. Ha esetleg tudod az IMei számot az alapján letudod tiltatni a készüléket és akkor használhatatlanná válik.
2012. jan. 1. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Kikapcsolva biztosan nem lehet bemérni, bekapcsolva a szolgáltató elméletileg be tudja mérni a rendőrségnek, de nem hinném, hogy pont ezzel fognak foglalkozni. Egyébként is gondolom van iOs-ra is valami phonelocator program, amivel le tudod te is követni a bekapcsolt telefont. Persze ezt is ki tudják kapcsolni... De ha nem telepítetted, akkor már nem is fogod.
2012. jan. 1. 12:22
 4/12 SzilKa ***** válasza:
Lépj be az icloud.com oldalon az apple fiókodba és ott próbáld meg, ha azóta másik sim kártya van benne, attól még megtalálhatod a készülékedet, küldhetsz rá képernyőüzit, illetve e is zárhatod a készüléket.
2012. jan. 1. 12:33
 5/12 anonim ***** válasza:

Ezerszer volt már itt kérdés:

Elhagyott telefon rajtad kívül senkinek se hiányzik.

A szolgáltató örül hogy veszel másikat.

A rendőrség akkor keresi ha bűncselekmény gyanúja merül fel, ellopták, kiraboltak, ilyesmi.

Letiltás:

A simet ne tiltsd le egyenlőre ha előfizetéses vagy, csak a kimenő hívásokat illetve ami pézbe kerül. Hiszen ha mégis megkerülne, akkor minden működik és nem került egy filléredbe sem.

Ha letiltod a simet attól még nem leszel beljebb.

Ha letiltod a telefont, akkor sem.

Ezeket ráérsz megtenni két hét múlva is.

Addigra ha nincs meg akkor sose lesz.

2012. jan. 1. 12:33
 6/12 SzilKa ***** válasza:
feltéve persze, hogy már az 5-ös szoft volt rajta...
2012. jan. 1. 12:34
 7/12 anonim ***** válasza:

" Lépj be az icloud.com oldalon az apple fiókodba és ott próbáld meg, ha azóta másik sim kártya van benne, attól még megtalálhatod a készülékedet, küldhetsz rá képernyőüzit, illetve e is zárhatod a készüléket."

Szerintem ne tedd.

Én hagytam már el telefont,és én is találtam másét (visszaadtam).

Egy lezárt telefon tuti nem talál vissza a gazdájához.

Az meg tök mindegy ha nincs meg akkor kinél van.

De ha jó szándékú kezébe kerül, legyen esélye az adataid alapján megtalálni.

2012. jan. 1. 12:36
 8/12 SzilKa ***** válasza:

12:36 Az meg tök mindegy ha nincs meg akkor kinél van.

Hát nem éppen... Elég sok személyes adat és hozzáférés (pl. facebook fiók, jelszavak, elérhetőségek stb) van egy iphone-ban, ami nem tartozik idegenekre...

2012. jan. 1. 12:41
 9/12 SzilKa ***** válasza:
mellesleg már miért ne használhatná ki a "Find my iphone" opciót az icloudon? Azért van!
2012. jan. 1. 12:44
 10/12 anonim ***** válasza:

"mellesleg már miért ne használhatná ki a "Find my iphone" opciót az icloudon? Azért van!"

Használhatja, nem azt mondtam. Csak ne zárolja.

Illetve mindegy, mert ha a telefonon nincs bekapcsolva a szolgáltatás, akkor nem ér vele semmit.

2012. jan. 1. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!