SOOOOS elhagytam a telefonomat, Iphone 4 és szerintetek be lehet mérni? Akkoris ha kivan kapcsolva?
Figyelt kérdés
Vagy micsináljak kérlek nagyon kérlek segitsetek !!!!2012. jan. 1. 11:57
11/12 anonim válasza:
így jártál. nem fogják megkeresni, bemérni neked...csak te keresheted meg, és egyébként meg mivel nem tudnak mit kezdeni a tiltott iphone-al, ezért ha tiéd nem lehet, akkor másé se legyen. visszaadni úgyse fogják...12:36-os hozzászóló nem tudom hol él, de Magyarországon becsületes embert keresni kihívás lenne...meg ez nem ilyenen múlik. Én is becsületesnek tartom magam, de mivel ha én kerülnék hasonló helyzetbe, én se kapnék segítséget, ezért ha kis lelkiismeretfurdalással is, de biztos megtartanám a talált értéket...
12/12 anonim válasza:
Ha iOS 5 re volt felfrissítve,és rajta volt a Find my iPhone akkor iClode-ból meg tudod keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!