Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont vegyek...

Milyen okostelefont vegyek max 80.000ft-ért?

Figyelt kérdés

Nem értek hozzá, használtat viszont nem szeretnék.

Amire használnám telefonáláson kívül: közösségi média és banki ügyintézés + nagy előny lenne ha minél szebb képeket csinál.

Normális válaszokat előre is köszönöm.

2023. okt. 29. 13:43
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Használtat
2023. nov. 4. 17:42
 22/29 A kérdező kommentje:
Azt vegyél te.
2023. nov. 4. 21:49
 23/29 anonim ***** válasza:

#1 a hátulja jól néz ki ennek a samsungnak, de az eleje az mi?

Mi ez az undormány...?

2023. dec. 30. 11:58
 24/29 anonim válasza:
Ezek hülyeségeket beszélnek! Egyedül Huawei telefont ne vegyél! Xiaomi olcson jó telefonokat csinál és nem kell elhinni mindent ami a neten irnak! A legtöbb fake news! Ez kb olyan mintha azt irná a teletex vagy az index hogy lemondott a vityo
jan. 2. 02:38
 25/29 anonim ***** válasza:

#24 Pedig a Huawei volt a legjobb márka egészen 3 évvel ezelőttig. Most is jó minőségű telefonokat gyártanak, de minthogy Google nincs rajta és csak némi kompromisszummal lehet rávarázsolni, így ma már nem sokat ér.

A Xiaomi meg lehet, hogy olcsó, de annyit is ér. De én egy Motorola-val is megjártam.

Manapság nem egyszerű, ha Android telefont akarsz venni. Mert ugye van a Samsung, aminek elég ocsmány a felülete, meg vannak a kínai márkák. Más nincs.

jan. 2. 08:02
 26/29 anonim ***** válasza:

"Mert ugye van a Samsung, aminek elég ocsmány a felülete"

A sóminak meg főleg. Semmi pénzért nem kellene

jan. 2. 10:35
 27/29 anonim ***** válasza:

24:

Én Xiaomi fan voltam jópár évig, de saját magam tapasztaltam, hogy hogyan romlik le a minősége az újabb olcsó telefonjaiknak, illetve a MIUI hogy lesz egyre bugosabb. Régebben ajánlottam volna, most azt mondom, célszerű messzire kerülni. Ha kicsi a keret rá, akkor azért, mert nagyon gagyik az alsó és alsó-közép telefonjaik, ha nagyobb rá a keret, akkor meg miért ne vennél megbízhatóbb márkájú telefont.

jan. 3. 22:21
 28/29 anonim válasza:
Adatgyűjtés miatt aggódsz...de tuti tele vagy töltve appokkal...
júl. 16. 06:42
 29/29 anonim válasza:

Nekem most is xiaomi-m van, elégedett vagyok vele. Ha a kínaiakat érdeklik a receptek, könyvek nyugodtan nézhetik 😘🤣

Az előző is az volt 2019 nyarán vettem, és most cseréltem le januárban. Úgyhogy teljesen elégedett vagyok vele.

júl. 16. 06:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!