Okostelefont akartam, de durván félrevezettek, más
küldeményt kaptam - ilyenkor mit tegyek?
Figyelt kérdés
Jófogásról rendeltem telefont, megegyeztünk az eladóval, majd postán küldi. Valóban küldte, kifizetés, átvevés megtörtént. Amikor othon hungarocel meg 2 tekercs wc papír volt benne.
Ekkor mi a l*pikukát tehetek basszus, tudom wc papír haha de engem totál idegesít.. mit tegyek??
Feljelentés, de nem mindegy a lopás értéke összegre. Eladó hirdetését listáját kigyűjtötted, lefotóztad előtte vagy gyanús jeleket kutatgattál?
Akár egyszerű alacsonyrendű stílus vagy írásmód, helyesírás, kiugróan jó vétel, vagy bármi?
2023. okt. 26. 11:44
2/19 anonim válasza:
Feljelented, ezért nem szeretem a jófogást, mert nincsenek "ellenőrizve" a hirdetők, azaz nem lehet értékelést írni róluk, így az ilyen patkányok is hirdethetnek.
2023. okt. 26. 11:44
3/19 anonim válasza:
Ahogy írták, érdemes a feljelentés.
Onnan nem vennék semmit, ha nincs értékelés. A bizonyítás nemtom miképp lehet. Ő sem tudja fényképesen bebizonyítani mivel adta fel a csomagot és te se fényképesen, az átvétel pillanatában, tartalmában. Azért érdemes a feljelentés, mivelha sokakkal csinálja, valószínűleg lebukik.
2023. okt. 26. 11:45
4/19 anonim válasza:
3-as csak részben van igazad! Csomag átvételnél, lehet kérni hogy futár jelenlétében, legyen felbontva a csomag! És a csomag tartalmáról lehet jegyzőkönyvet készíteni a futár jelen létében. Plusz azonnali fotózás. Plusz kiegészítenem 3-as válaszát. Előre nem utalunk el semmit. Pénzt meg pláne nem utalunk el. Az ilyen jellegű vásárlást csak személyesen kell intézni. Futár szolgálat ki zárva! Tanulság: 1. előre nem utalunk el semmit. 2., futár szolgálattal semmit nem intézünk. 3., Használt telefont csak személyesen veszünk át. 4., A használt telefont, az átvételkor ellenőrizzük hogy működik-e! 5., Lehet tenni feljelentést, az adott kérdésben. De mivel egyik fél sem tudja fizikálisan bizonyitani igy nagy valószínűleg a csaló az csaló is marad. 6., Tanulsz az esetből, és megfogadod a válaszírók tanácsait. 7., Őszintén sajnálom hogy csaló áldozata lettél.
2023. okt. 26. 12:36
5/19 anonim válasza:
Melyiket rendelted ?
Samsung v. iPhone ?
Mindkettőt kiírtad.
2023. okt. 26. 12:47
6/19 anonim válasza:
5-ösnek! A kérdező nem írt márka nevet, sem pedig típus nevet. Igy csak azt tudjuk, hogy okostelefont rendelt. De a kérdés szemszögéből telesen mindegy is. Mert sajnos a kérdezőt át verték.
2023. okt. 26. 12:55
7/19 Morzsi007 válasza:
Nagyobb összegért még HA-ról sem rendelnék csomagküldéssel mobilt. Pedig ott azért van visszajelzés, nem hogy Jófogásról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!