Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefont akartam, de...

Okostelefont akartam, de durván félrevezettek, más küldeményt kaptam - ilyenkor mit tegyek?

Figyelt kérdés

Jófogásról rendeltem telefont, megegyeztünk az eladóval, majd postán küldi. Valóban küldte, kifizetés, átvevés megtörtént. Amikor othon hungarocel meg 2 tekercs wc papír volt benne.

Ekkor mi a l*pikukát tehetek basszus, tudom wc papír haha de engem totál idegesít.. mit tegyek??

2023. okt. 26. 11:42
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"iPhone-t rendelt a netről, két szappant kapott helyette"

[link]

2023. okt. 26. 17:00
 12/19 anonim ***** válasza:

"Csomag átvételnél, lehet kérni hogy futár jelenlétében, legyen felbontva a csomag! És a csomag tartalmáról lehet jegyzőkönyvet készíteni a futár jelen létében"

#4-es! Igen ezt szajkózták régóta, csak éppen a gyakorlatban meg nem így van. Nekem is volt szervízben a telefonom, Huawei, és ezt a posta ingyen vitte, hozta. Addig nem akartam aláírni, amíg nem bontottam ki. Erre mondta a sofőr, hogy ilyen nincs, majd ha aláírtam, akkor kibonthatom, ráadásul elmondta, hogy nála semmiféle formanyomtatvány nincs a jegyzőkönyvhöz, és ha valami panaszom van, akkor azt a postán tehetem meg. Annyit azért megtett, hogy megvárta míg kibontom, de ennyi.

2023. okt. 26. 18:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

"Csomag átvételnél, lehet kérni hogy futár jelenlétében, legyen felbontva a csomag! És a csomag tartalmáról lehet jegyzőkönyvet készíteni a futár jelen létében."

Ez mind szép és jó, csak a valóságban a futár a kezedbe hajítja a terméket és már el is húzott, nem fog szórakozni veled míg te bontogatod kifele a celluxos dobozt. Formanyomtatvány meg sztem senkinél nincs.

2023. okt. 26. 18:27
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Feljelentés és elkönyveled tanulópénznek.

Legközelebb személyesen vagy megbízható forrásból vásárolsz.

2023. okt. 27. 10:11
 15/19 NTBS ***** válasza:
Mi újság kérdező?
2023. nov. 9. 15:45
 16/19 anonim ***** válasza:
ezt hívják bukovárinak.... gondolom nem új készülékről van szó.... valami iphone X vagy S10 környéki cuccról maximum.... ezekkel nem igazán foglalkozik a rendőrség se.... majd ha halmazatba követi el.... akkor talán... addig futhatsz a pénzed után.... ja és valószínűleg a csomagfeladói cím is kamu lesz
2023. nov. 10. 17:30
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha átutaltad neki és nem te vagy az egyetlen, akit lehúzott így, akkor a zsandárok elkapják. Feltéve, ha feljelented.
2023. nov. 10. 20:11
 18/19 anonim ***** válasza:

"ezekkel nem igazán foglalkozik a rendőrség se."

Ja, jó tudni, hogy ezek szerint ebben az értékben bátran át lehet b.szni bárkit is, mert a kutya nem foglalkozik vele 🤡

2023. nov. 11. 06:43
 19/19 anonim ***** válasza:

"Amikor othon hungarocel meg 2 tekercs wc papír volt benne."

Amikor otthon kibontottam, hungarocell, meg 2 tekercs wc papír volt benne.

Nem tűnt fel átvétel előtt, hogy bazi nagyméretű a csomag egy teló dobozához képest?

2023. nov. 11. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!