Okostelefont akartam, de durván félrevezettek, más küldeményt kaptam - ilyenkor mit tegyek?
Jófogásról rendeltem telefont, megegyeztünk az eladóval, majd postán küldi. Valóban küldte, kifizetés, átvevés megtörtént. Amikor othon hungarocel meg 2 tekercs wc papír volt benne.
Ekkor mi a l*pikukát tehetek basszus, tudom wc papír haha de engem totál idegesít.. mit tegyek??
"Csomag átvételnél, lehet kérni hogy futár jelenlétében, legyen felbontva a csomag! És a csomag tartalmáról lehet jegyzőkönyvet készíteni a futár jelen létében"
#4-es! Igen ezt szajkózták régóta, csak éppen a gyakorlatban meg nem így van. Nekem is volt szervízben a telefonom, Huawei, és ezt a posta ingyen vitte, hozta. Addig nem akartam aláírni, amíg nem bontottam ki. Erre mondta a sofőr, hogy ilyen nincs, majd ha aláírtam, akkor kibonthatom, ráadásul elmondta, hogy nála semmiféle formanyomtatvány nincs a jegyzőkönyvhöz, és ha valami panaszom van, akkor azt a postán tehetem meg. Annyit azért megtett, hogy megvárta míg kibontom, de ennyi.
"Csomag átvételnél, lehet kérni hogy futár jelenlétében, legyen felbontva a csomag! És a csomag tartalmáról lehet jegyzőkönyvet készíteni a futár jelen létében."
Ez mind szép és jó, csak a valóságban a futár a kezedbe hajítja a terméket és már el is húzott, nem fog szórakozni veled míg te bontogatod kifele a celluxos dobozt. Formanyomtatvány meg sztem senkinél nincs.
Feljelentés és elkönyveled tanulópénznek.
Legközelebb személyesen vagy megbízható forrásból vásárolsz.
"ezekkel nem igazán foglalkozik a rendőrség se."
Ja, jó tudni, hogy ezek szerint ebben az értékben bátran át lehet b.szni bárkit is, mert a kutya nem foglalkozik vele 🤡
"Amikor othon hungarocel meg 2 tekercs wc papír volt benne."
Amikor otthon kibontottam, hungarocell, meg 2 tekercs wc papír volt benne.
Nem tűnt fel átvétel előtt, hogy bazi nagyméretű a csomag egy teló dobozához képest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!