A Google úgy tűnik hogy fertőzött, azonnali eltávolítás javasolt, mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Huawei androidos teló írja ki.2023. okt. 29. 05:30
1/21 anonim válasza:
Ugyan ez volt nálunk is a férjem telefonján, kb. 5.30 itt is. Ezt látta, ahogy bekapcsolta reggel a telefont. Kikapcsoltunk minden hálózatot, BT, navi és újraindítottuk a telefont. Azóta nincs üzenet.
2/21 anonim válasza:
"azonnali eltávolítás"
A 2 szó közül melyik jelentését nem érted?
3/21 Alamaise válasza:
Nekem is pont ma reggel írta ki, Huawei teló. Úgy tudom a Googelt nem is lehet eltávolítani, mert android összetevő.
4/21 anonim válasza:
Ketteske, látom bőven megérintett az intelektualitás illuziója.... unatkozol? Nincs otthon anyu meg apu?
5/21 anonim válasza:
Ma írta ki nálam is. Huawei telefon. A neten keresem, hogy ez mi akart lenni, mert ilyet még nem dobott fel a teló egyszer sem amióta megvan.
6/21 anonim válasza:
Az újabb Huawei telefonok nem támogatják a Google-t. Melyik modell?
7/21 anonim válasza:
Az enyém p20 light. De az a bajom az üzivel, hogy a google nem lehet fertőzött, mert az egy kereső. Így nem értem, hogy ma reggel miért dobta ezt fel a telefon értesítésnek.
8/21 anonim válasza:
Adathalász üzenet. Valamelyik alkalmazás, vagy oldal dobja fel.
9/21 anonim válasza:
8
Idén nem töltöttem le alkalmazást, és csak a szokásos oldalakat böngésztem.
10/21 anonim válasza:
Ezért nem veszek kinai telefont
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!