1hete vásároltam sima iphone 15 készüléket mikor fel teszem töltőre minden 10percben kiírja ,hogy “töltés” majd csippan egyet mint ha most tettem volna fel töltőre mi lehet a gond ? Rossz a csatlakozó ?
Figyelt kérdés
2023. okt. 22. 20:28
11/18 anonim válasza:
De a kérdés az iPhone 15-ről szól.
12/18 anonim válasza:
"De a kérdés az iPhone 15-ről szól."
Lényegtelen mert az egész 15-ös széria egy hulladék.
Ha a kérdezőnek van esze eladja még ér valamit, aztán vásárol egy jobb telefont.
13/18 anonim válasza:
Nem a kijelző ég be…. Ha az égne be azt nem lehetne szoftveresen javítani 😂😂😂 gondolkozz már
14/18 anonim válasza:
Haggyad már azt a hulladékot 😂😂😂
Javítgassad akkor.
17/18 anonim válasza:
Ennyi pénzért már vásárolhatsz egy normális telefont amivel nincs problémád.
Ha mindenféleképpen ragaszkodsz az iPhonehoz akkor a iPhone 13 szériát ajánlom az volt a legjobb. Sajnos ez a 15-ös széria egy hulladék lett.
18/18 anonim válasza:
Nekem is 13as van sose volt vele gondom.. ha valtanek is 15osre akk max februar fele addigra minden jó lesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!