1hete vásároltam sima iphone 15 készüléket mikor fel teszem töltőre minden 10percben kiírja ,hogy “töltés” majd csippan egyet mint ha most tettem volna fel töltőre mi lehet a gond ? Rossz a csatlakozó ?
Ezt csináld meg:
Nézd meg a töltőcsatlakozót hogy nincs-e valami beleszorulva
Jól dugod be? Betolod rendesen, tövig?
Milyen töltőt használsz, milyen kábelt használsz?
Eredeti gyári USB C töltőt használom hozzá de tegnap vettem egy másikat azon is ugyan ezt csinálja
Megnéztem nincs semmi beszorulva és tövig bele van nyomva
Lehet gyari hibas ? Nem egy olcso telefon sajnos
Nem lehet hogy valami értesités hangot hallasz?
#5 Minden telefonnál vannak hibák mikor megjelenik amugy meg mar minden javitva lett
Hiába pontoztok le akkor is egy hulladék az a széria, folyamatosan jönnek ki a hibák.
Sokan jelezték, hogy beég a kijelzőjük.
A következő gond a telefonokkal az, hogy a titánból készült szélein nagyon csúnya ujjlenyomatok maradnak használat után, amelyek akár ideiglenes el is színezhetik a készülékeket.
Sokan azt jelezték, gyári hibával vagy sérülten érkezett meg a készüléke. Egyesek összekarcolt kijelzővel, poros kamerával, sérült szélekkel kapta kézhez új telefonját.
Továbbá túlmelegednek.
Az Apple múlt hónapban bemutatott legújabb iPhone-jai a készüléksorozat eddigi legrosszabbul sikerült egy hulladék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!