Maradi vagyok ha nem vagyok hajlandó a mobilomon bankolni, azzal fizetni, olyan appokat használni amiben meg kell adni a bankkártya adatokat, stb?
Mindent a valódi bankkártyámmal fizetek, webshopolást szgépen végzem kizárólag, számlákat szgépen fizetek kizárólag. Minden webáruház megpróbál kedvezményekkel rávenni minket, hogy appban vásároljunk tőlük, Vinted, iHerb, EMAG, egyre többen.
A Telekomnál ért furcsa reakció mikor mondták, hogy letölthetem az appot és azon keresztül fizethetem a számlákat és meg mondtam soha, letöltöm az appot tájékozódni de a számlát majd a szgépen belépve a fiókomba fizetem. Erre úgy éreztem lenéztek, maradinak tartottak. Tényleg az vagyok?
Telekom applikációival fizetni a számlát:
600.- forint kedvezményt jelent.
iCsekk applikációival fizetni a csekkeket:
Nem kell postára menni, sorba állni ...
Eddig én se tettem mobilra a kártyát, de van egy új "bank"
ingyenes szolgáltatásokkal, ingyenes virtuális kártyával, ezt már fel lehet tenni.
Pedig milyen jó volt a Kommondor 64.
:)
"XP van rajta, amire kell tökéletes"
És csodálkozik a paraszt amikor a bank széttárja a kezét és egy fillért nem ad vissza az ellopott pénzből.
Aki hülye, meg is érdemi a sorsát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!