Jártatok már úgy, hogy elveszítetéttek a telefonotokat? Volt, aki megtalálta végül?
Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve, mert kicsörög, de nem tudom hol. Tegnap este a páromnál voltam és kicsit későn indultam haza.
Ha valaki ellopta volna, azt biztos észreveszem. Vagy van olyan ügyes zsebtolvaj, ahol nem lehet érezni semmit, ha kiemelik a táskából?!
Életem első okostelefonját két és fél éve vettem és nagyon-nagyon olcsó volt (de viszonylag sokszor hibásan működött a hangok adásvétele, és szét is kapcsolt a vonal.)
#elveszett értéktárgy
2023. okt. 21. 05:35
11/12 anonim válasza:
Annyit hívtad, hogy lemerült...
12/12 anonim válasza:
Ha írtad volna, hogy női a kérdező, akkor választ kaptál volna előbb:
- A táskát megnézted ?
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!