Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek? L

Milyen telefont vegyek? L

Figyelt kérdés
Jelenleg egy Iphone 12 van..de eléggé kezdek csalódni benne+hogy szinte minden fizetős az App Store-ban. Gondoltam Samsungra,mert Androidom volt eddig mindig,azt hittem az Ios jobb lesz..tudnátok ajánlani nagyon jó telefonokat? Nem fontos hogy drága e vagy sem csak jó legyen.

2023. okt. 15. 16:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
A samsung J széria fényévekre van lemaradva az iPhone 12-től... Azért ilyen ócskaságot nem kéne már reklámozni.
2023. okt. 15. 17:16
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
Vegyél Galaxy S23-at. Már csak azért is jól járnál mert kapnál jobb kamerákat meg szebb kijelzőt.
2023. okt. 15. 17:29
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Hogy vehettek egy évek óta elavult alsókategóriás Samsung Galaxy J5 2016-ot egy iPhone 12-vel egy lapon? Vagy hogy ajánlhattok helyette egy kínai, gagyi hulladék Xiaomit? Vicc kategória…
2023. okt. 15. 18:05
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
Google pixel vagy Motorola vagy egy Samsung az én favoritjaim.
2023. okt. 15. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:
30%

Nos hát egy fizetős app mindkét platformon valószínűleg fizetős lesz. Max akkor tudom elképzelni, hogy mondjuk droidon nem az, ha ott magasabb reklámbevételeket lehet elérni és inkább teleszórja az app készítője reklámokkal az appot.

Keress rá a kifogásolt alkalmazásokra, hogy Google Play-en fizetős-e. (Mondjuk abban viszont biztos vagyok, hogy előfizetni olcsóbb lesz a Google platformján, mert az Apple elég durván megvámolja az alkalmazásboltjában az appokat. Én is mindenre amire lehet, nem az Apple ökoszisztémáján belül fizetek elő, mert fixen drágább lesz. Pl. a Youtube előfizetés is több száz forinttal olcsóbb.)

2023. okt. 15. 21:53
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Google Pixelben még nem csalódtam.
2023. okt. 16. 01:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Mindkét cég 30% körüli részesedést kér az appbevételek után, ebben nincs különbség. A különbség abban van, hogy a kimutatások szerint az Apple felhasználók hajlanosabbak többet fizetni az alkalmazásokért és a szolgáltatásokért, ezért az almásokat jobban lehúzzak.

Meg egyébként nagyobb a belépési díjküszöb az Apple-nél, és maga a faejlesztés is drágább a különböző díjak miatt, tehát egy Apple eszközre fejkesztőnek magasabb díjat kell alkalmaznia, ha ugyanakkora bevételt szeretne realizálni, mint egy Android fejlesztő.

Egy időben én is foglalkoztam alkalmazásfejlesztéssel, csak onnan tudom.

2023. okt. 16. 14:54
 18/19 anonim ***** válasza:

"Mindkét cég 30% körüli részesedést kér az appbevételek után, ebben nincs különbség"

Nem is feltétlenül erre gondoltam, hanem hogy az alkalmazáson belüli vásárlásoknál durva részesedést kér még az Apple. Ez pedig nyilván magasabb app árakat fog jelenteni áttételesen.

2023. okt. 16. 15:44
 19/19 anonim ***** válasza:
5%
A34
2023. okt. 16. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!