Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
- Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy Z Flip 4
- iPhone 13
- iPhone 14
- iPhone 15
Szerintetek melyik a legjobb?
Főleg fotó készítésben és videó készítésben, illetve gyorsaságilag, működésileg?
Kinek milyen van? Van valami tapasztalatotok?<3
2023. okt. 10. 19:03
1/9 anonim válasza:
Samsungot vegyél, így legalább megtanulod egy örök életre hogy soha többet ne adj ki pénzt Androidra.
2/9 anonim válasza:
Nem tudom mit csinálnak az emberek általánosságban.Mindenki fotóművész?Aki telefont keres annak alap a lehető legjobb kamera,mondhatni elsődleges szempont.
3/9 anonim válasza:
Az S23 és az iphone 14 kb. egy szinten vannak főkamerában. A 15 egy picit jobb éjszaka. Az S23 a többivel ellentétben rendelkezik zoomkamerával szóval ez egy elég nagy előny a többivel szemben. Igazából mindnek jó a kamerája.
4/9 anonim válasza:
1. Kezdődik a szokásos veszekedés. Minek kell ez?
5/9 anonim válasza:
4
Hát pont ezért, mert ilyen az átlag magyar gyakoris. Erre van igény. Én csak beírtam első válasznak, hogy ne a 10. válaszoló kezdjen rá :)
Hadd veszekedjenek :)
7/9 anonim válasza:
Mindenképpen valamelyik iPhonet!
8/9 anonim válasza:
Ha van pénz, iPhone 15, ha nincs akkor 13. A 14 pénzkidobás csak, ugyanaz mint a 13 csak drágább.
9/9 anonim válasza:
Szerintem az S23 vagy az iphone 15. Én a 23-at venném az optikai zoom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!