Milyen telefont vegyek ha gyakorlatilag mindent azzal kell csinálni mert nincs számítógépem?
Figyelt kérdés
Samsung Galaxy A54 jó ilyen célra vagy komolyabb telefon kellene?2023. okt. 4. 21:54
2/11 anonim válasza:
Ha van 500 ezer forintod, akkor vehetsz egy ilyent.
3/11 anonim válasza:
Vegyél egy használt, felújitott laptopot, mondjuk üzleti gépet, de szervízben. Dell, Thinkpad, HP ezek jók. 100-120 ezerből megúszod, akkor is, ha akkut kell cserélni.
7/11 anonim válasza:
Pontosan mi mindenre szeretnéd használni, pc helyett?
Mert szövegszerkesztés, stb-re jó a Samsung.
8/11 anonim válasza:
Samsung dex-es mobilt vennek, kepernyőhöz csatlakoztatva van egy pc-s felületed, eleg hozza egy egér, meg egy billentyűzet, újjabbaknal a dex dokkolora nincs szükség
9/11 anonim válasza:
Nincs olyan eszköz, amivel "mindent" meg lehetne csinálni, ennek oka az eltérő OS, méret, hardver, ergonómia, stb. Ha az Android megfelel, az A54 szerintem is jó választásnak tűnik, mint a legjobb telefon az S széria után a Samsungnál, feltéve ha elég erős a hardver az ismeretlen céljaidnak, bár az is lehet, hogy egy gyengébb is elég lenne.
10/11 anonim válasza:
4. Baromság. Pc kiváltásához jó multitasking szükséges és ebben gyengék az Apple telefonok. Ebben az S Ultrák a legjobbak, de méginkább az Z fold. Ha nem lenne számítógépem én 100% hogy azt vennék. További előny hogy van a Samsungnak egy Dex nevű szolgáltatása. A lényege hogy ha összekötsz egy bármilyen tv-t vagy monitort egy HDMI kábellel a Galaxy-ddal, akkor egy windows szerű módban tudod használni a készüléket. Szerintem nagyon jól működik, de S szériás készülék kell kozzá mert csak azok elég erősek így csak azokon elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!