Mit tehetek, ha a telefonszámlám irreálisan magas?
igazából semmit.. kérheted a tételes számlarészletezést, legfeljebb kiderül, hogy anyud-apud-húgod, akárki sunyiban használta a telfont...
Vagy az, hogy számláztak egy rakat szolgáltatást, amit nem rendeltél meg, de ezt nem tudod bizonyítani (legfeljebb ezúttal lemondani - és ezután tudsz rá hagyatkozni).
Hogy kivel mit telefonáltál, azt nem fogják neked elhinni, független a híváslistától. Ettől függetlenül élnék panasszal, és kérném a részletes listát, hogy legalább annyit lássanak, nyitva tartod a szemed, és ha megtalálod a kiskaput, keményen beütsz... Talán akkor nem mernek olyan sűrűn szórakozni...
Szia!
Nálam tök ugyanez volt, csak vodafone-nál. 2700as havidíjú szolgáltatást kötöttem, erre már az első számlánál gyanús volt, hogy a havidíj 3500... Akkor mindig kaptam smst, hogy mennyit kell fizetni a 2700(?)-on felül, ami mindig maximum 50 Ft vagy 200 Ft volt. Erre a számlán kijön a havidíjon felül 5 ezer ft pluszban kb. Be is mentem, erre közli, hogy biztos telefonáltam még rá annyit, hiába mutogattam a kb 18 órája kapott smst hogy csak 48 ft +om volt és nem telefonáltam azóta. 100 percet ingyenesen lehetett telefonálni + a havidíjat is teljesen és mindig figyeltem rájuk és mégis kegyetlen sokat számláztak ki. Szerencse, hogy nem volt hűségnyilatkozat, mert 2 hónap után le is mondtam ÉS!! visszatérítették a az összes pénzt, mivel elismerték, hogy Ők! hibáztak a havidíjtöbblettel és a + hívásokért is. Bezzeg ilyenkor már nem volt kedves a hülye ügyintéző, csak az a jó, ha kötjük a szolgáltatást.
Szóval nálam sikerült visszakérni, de azt is csak azért mert valamilyen csoda folytán elismerték a hibájukat, amit nem hittem volna. Gondolom neked szükséged lenne az előfizetésre, hogyha már az lett, ezért nem mondanád le, de ha ez továbbra is fennáll nálad, akkor nem maradhat így. :S Figyelj nagyon a hívásaidra és ne hagyd rá a szolgáltatónál a reklamációt, mert tuti, hogy ott verik át az embert ahol tudják. Panasszal pedig élhetsz bármikor, jogod van hozzá, hogyha nem azt kapod amiért fizetsz és foglalkozniuk kellene vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!