Megéri venni telefont szolgáltatónál 2 év hűségidőért cserébe, ha a készülék ingyenes, illetve pár tízezer Ft?
Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 18:16
1/7 anonim válasza:
A mai világban semmi sincs ingyen.
2/7 anonim válasza:
Én mindig úgy szoktam új telefont venni. De mindig úgy, hogy nem fizetek plusszban, csak a havidíjat. Vagyis csak 0 forintért elvihetőt. Persze nem mindig a legújabb a telefon, de akkor is jobban megéri nekem, mintha vennék egy újat valahol. Igaz, hogy a részletfizetéssel valamivel többe kerül, mert ugye kamat meg kitudja milyen turpinság, de amikor nem esik jól a 160ezres kifizetés egyszerre, akkor elnézhető...
4/7 anonim válasza:
A 2 év hűségidő alatt kifizeted a készüléket, bele van árazva a tarifába. Legalábbis a Yettelnél 2000 Ft-al olcsóbb ajánlatot kaptam készülék nélkül 1 év hűséggel, mint az ismerősöm "ingyen" telefonnal 2 év hűséggel.
7/7 anonim válasza:
Ha tényleg szükséged van arra a csomagra, és kihasználod ami mellé megveszed a telefont, akkor érdemes elgondolkodni rajta.
Ha csak azért írsz alá 2 évet egy csomagra mert olcsóbb úgy a telefon, de amúgy semmi szükséged rá, akkor nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!