Melyik szolgáltatónál vannak jó SIM ONLY ajánlatok? Készülék nélkül, csak mob.data és beszélgetés?
Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 16:19
1/5 anonim válasza:
Nézd meg a szolgáltatók oldalán,hogy milyen csomagok vannak, és válaszd ki a számodra megfelelőt.
3/5 A kérdező kommentje:
Ma bementem a Yettelhez és megkérdeztem, milyen ajánlataik vannak. A kezembe nyomtak egy prospektust, hogy nézzem át. Miért vannak akkor ott? Azt hittem azért, h eladják nekem a terméket. Igen, megnézhetném a neten is, de pont az a célom, h időt spóroljak és mások tapasztalatiból tanuljak.
2022. aug. 14. 23:58
4/5 anonim válasza:
Senki sem tudja megmondani, hogy Neked milyen csomag lenne a megfelelő.
Ezért kell, hogy magad hasonlítsd össze.
Szempontok:
-Hálózaton belüli hívások (adott perc vagy korlátlan)
-Hálózaton kívüli hívások (percek vagy korlátlan)
-Mobilinternet (Adott GB vagy korlátlan)
Attól függően, hogy hová mennyit telefonálsz és mennyit netezel, válaszd ki magadnak a megfelelő konstrukciót.
5/5 anonim válasza:
telekom feltöltős 3000.-
5GB maraton mobilnet 3990.-
ennyiből 1-2 évig kitart.
nálad nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!