Létezik olyan mobil, ami akár 5-7 napig bírja? (Túrázáshoz kellene, nem okos telefon)
-Ha egy telefon városi környezetben kibír egy hetet /amit nehezemre esik elhinni /,kint a szabadban,távol a civilizációtól ahol nincs/vagy gyenge a térerő-ez a hét nap lecsökkenhet 1-2 re.A folyamatos hálózat keresés energiát emészt fel.
-Túrázáshoz én vinnék magammal tölthető fejlámpát,kempinglámpát.Ezt figyelembe véve a powerbank tűnik a legjobb megoldásnak.Ha bajba kerülsz,jól jöhet a gps test nevű alkalmazás,amivel pontos koordinátákat tudsz megadni a keresőknek.Ehhez viszont kell az okosteló.
Mellesleg 4G módban észrevehetően gyorsabban merül a telefon. Ha azt le tudod tiltani, telefonálni ugyanúgy lehet és tovább működik.
Legegyszerűbb esetben volt egy telefon két SIM-foglalattal, de abból csak egyik 4G-képes.
Csak át kellett rakni a kártyát a másik slotba.
Vagy másképp is tiltható, de ezzel már nem foglalkoztam.
Nagyon köszönöm a válaszokat, a Samsungot megnézem. Könnyűnek tűnik, egyszerű, pont amire kell nekem.
De a másik telefon linket is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!