Bluetooth fejhallgató hang akadozás?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Amikor csatlakoztatva van a gépemhez a fejhallgatóm akkor nem akadozik a hang, de amikor a telefonomhoz igen. Nem tudom mi lehet a probléma, valaki segítsen!2023. szept. 13. 18:19
2/20 anonim válasza:
De milyen telorol van szo? nem mindegy.
3/20 A kérdező kommentje:
Hát némileg régiről, Huawei Y6p a telefon
2023. szept. 14. 16:10
4/20 anonim válasza:
Ez lehet a baj. Régi a hardver, talán már nem is működik tökéletesen a chip.
5/20 anonim válasza:
Kapcsold ki a wifit ha a bluetooth megy, és rügtön nem fog akadni.
6/20 A kérdező kommentje:
De hogyha kikapcsolom a wifit, némileg semmi értelme annak, hogy minek vettem fel a fülest
2023. szept. 15. 06:53
7/20 A kérdező kommentje:
Akkor erre van megoldás vagy ez így marad?
2023. szept. 15. 06:53
8/20 anonim válasza:
Akkor kipróbáltad, és tényleg az a baj, vagy csak tűráztatod a népet?
9/20 A kérdező kommentje:
Tessék, nyolcadik kérdező? Mégis miért túráztatnám a népet, ha csak segítséget kérek? Nem tudom mi a problémára a megoldás és szeretném ha valaki segítene kész, pont.
2023. szept. 15. 16:50
10/20 anonim válasza:
" Nem tudom mi a problémára a megoldás és szeretném ha valaki segítene kész, pont."
Ugye nem mondod komolyan?
Én nem tudok odamenni a telefonodhoz és helyetted megoldani. Ehhez kell a te közreműködésed is, ami eddig nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!