Káros a telefon akkumulátorra, ha egy óra alatt feltöltődik?
Igen, de ez valóban káros?
Olvastam most cikkeket, azt írják nem a legjobb.
Nem káros.
Vagyis de, de nem annyira mint gondolod. Nem fog elhasalni az akksi jövő pénteken.
4-5 évet ki fog bírni így is biztosan.
Ugyanakkora élettartama van egy gyorstöltött telefonnak és egy régebbi max 5W teljesítményű töltésesnek is.
Ez olyan, minthogy az oled beég. Ja 10 évvel ezelőtt.
Az akkumulátort szándékosan úgy tervezték ellen állóbb legyen a gyorstöltésnek. A melegedést pedig szabályzók vezérlik. Ha túlmelegedik vagy gagyi a telefon vagy meghibásodott.
Az 5G meg az agyadat pusztítja szóval erről ennyit.
:))
Köszönöm a válaszokat! Nekem egy 6 éves telefonom ment tönkre múlt héten. Nem vagyok otthon ebben a témában. Vettem ugye újat, és akkor láttam, hogy nagyon gyorsan tölt.
De akkor a javaslatotok alapján nem problémázok ezen. Csak azért szeretném hogy 3-4 évet bírjon. De majd az idő eldönti úgyis.
6.
Laikus buta fogalmazás.
Amikor valaki ugatja az elektronikát, de úgy csinál, mintha értene hozzá.
8. Senkit nem érdekel az RC távirányítós kisautódba a multimétert hová dugod , hogy esik a feszültsége.
A kérdés arra irányult ártalmas e a gyorstöltés. Nem nem az.
Mindegy. Nyilván téged sért a véleményem.
Én meg soha nem bírtam a hantás alakokat, akik a tudásuk hézagait kitöltik random hülyeségekel.
Úgysem érted...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!