Az IPhone 8 Plus vagy IPhone XR még használható telefonok most is?
Figyelt kérdés
Úgy tudom az IPhone 8,x modellek nem olyanok mint az előtte lévő IPhone modellek IPhone 6-7. Hanem olyan jól sikerült széria, hogy még a támogatás elveszítése után is képesek lesznek használható, sőt gyorsak maradni. Az IPhone XR, XS nem azok a sokkal gyorsabb telók lettek viszont a lehetséges hosszabb támogatás miatt ezek még tovább lehetnek jók. Viszont nekem az IPhone 8 Plus jobban bejön. Azért mert az egész telefon nagyobb mint ezek. Még ha ez a vastag káva vonalat követi és a kijelző nem olyan nagy hozzá akkor is. Vagy jobb választás lehet helyettük mondjuk egy Xiaomi Redmi Note 12 Pro is mert ahogyan láttam van 70 ezerért is most.2023. szept. 23. 14:04
11/20 anonim válasza:
Lenyomja? Elavult iPhone? Nézz már meg egy 5 éve megjelent Xiaomi telefont ember…Ha már az XR-nél tartunk, mivel az is 2018-ban jelent meg. 5 évesen egy Androidos telefon dög lassú, használhatatlan, ezer éves rendszerrel! Ellenben az iPhone még 5 évesen is megkapja a legújabb rendszert és gyors is. Akkor miről beszélünk?
Szánalmasak vagytok, hogy mindenáron leakarjátok húzni az Applet, közben meg fogalmatok sincs a dolgokról, mert ti csak az 50 ezer forintos Xiaomi-ig láttok el.
12/20 anonim válasza:
Még a Xiaomi Redmi 6 modelljei is lehetnek gyorsak, legalábbis használhatóak nekem is ilyenem volt még év elején és teljesen oké volt még akkor is. 5 évet kibírt ez is pedig már rég nem kapott frissítést. A Xiaomi Redmi 6 generációban sok mindent javítottak. Az tény, hogy sok Xiaomi még most is van, hogy tiszta bugos. A Samsungnál viszont nincs ez ezért erre váltottam Galaxy A52 5G tökéletesen jó telefon.
13/20 anonim válasza:
Igen, Samsungnál az A52 5G egy jól sikerült széria, nekem is volt.
14/20 anonim válasza:
Nekem az s nélküli van de ez is teljesen jó.
15/20 anonim válasza:
11
Azonos árkategóriában gondolkozz. Ne hasonlíts egy 300ezres telót egy 80ezreshez!
A kérdező a note 12pro-t hozta fel peldának, ami bizony mindenben lenyomja az iphone 8 és x-xs-xr modelleket!
16/20 anonim válasza:
8+ rol nem tudok velemenyt mondani, sima 8-am volt. En imadtam, szerettem. Most XS Max-om van. Gyari akksi 80% kapacitas vagy hogy hivjak. Szerintem hasznaltan kene venned egy Ip 11, 12 ot amelyiket szeretned. Mind a 2 jol sikerult, es mar egesz olcsok is.
17/20 anonim válasza:
Ha hosszú távra tervezel (2-3 év) akkor egyik telefont sem vennék! Sem az iPhone 8 sem pedig IPhone XR-t. Mert az iPhone 8-ak idén a 17-es IOS-t nem kapták meg! De jövőre az IPhone XR-ek is kiessenek az IOS 18 támogatottságából. Vagyis ha rövid távra maximum 1 évre tervezel akkor jó az IPhone XR. De hosszú távra 2-3 év vagy annál többre tervezel iPhonet venni akkor inkább iphone 12 vegyél használtan. Ez csak javaslat. A te döntésed!
18/20 A kérdező kommentje:
Én inkább 2-3 évre tervezek pedig vele. De nem úgy, hogy jó telefonom lesz még akkor is inkább csak használható. Az IPhone SE2, SE3 biztosan használhatóbbak lesznek gondolkodtam ezeken is. De ezek túl kicsik nekem. Nem a design miatt sőt a 8+ nekem még mindig nagyon tetszik. A 7+ jet black is például fél éve azt akartam. De az már eléggé necces a 7-es széria nem sikerült olyan jól a 8, x lett sokkal gyorsabb az elődöknél.
2023. szept. 24. 13:39
19/20 anonim válasza:
18-as kérdező! 17-es válaszíró voltam. Mint írtam neked kell el döntened. Hogy hosszú vagy rövid távra terveze. De ahogy írtad úgy hosszabb távra tervezel. Akkor iPhone 12 vagy iPhone 13-at vegyél. Az még használható lesz 2-3 évig is, és még kapnak is rá frissítéseket. És gondolom az is fontos hogy kapjon rá frissítéseket. Akkor meg iPhone 12 vagy iPhone 13. Szintén a te döntésed hogy melyiket választod.
20/20 A kérdező kommentje:
IPhone 13 Pro leginkább a Max változata nagyon jó lenne talán nyárra összedolgozom azt a pénzt. Csak Huawei Y6 amit használok már most lassú.
2023. szept. 24. 14:24
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!