Az IPhone 8 Plus vagy IPhone XR még használható telefonok
most is?
Figyelt kérdés
Úgy tudom az IPhone 8,x modellek nem olyanok mint az előtte lévő IPhone modellek IPhone 6-7. Hanem olyan jól sikerült széria, hogy még a támogatás elveszítése után is képesek lesznek használható, sőt gyorsak maradni. Az IPhone XR, XS nem azok a sokkal gyorsabb telók lettek viszont a lehetséges hosszabb támogatás miatt ezek még tovább lehetnek jók. Viszont nekem az IPhone 8 Plus jobban bejön. Azért mert az egész telefon nagyobb mint ezek. Még ha ez a vastag káva vonalat követi és a kijelző nem olyan nagy hozzá akkor is. Vagy jobb választás lehet helyettük mondjuk egy Xiaomi Redmi Note 12 Pro is mert ahogyan láttam van 70 ezerért is most.
Szia ! nekem most iPhone XR-em van, 2019 óta... nagyon jól bírja, mai napig sem érzem azt, hogy buta lenne. Persze lassan most már érne a lecserélés, de leginkább az akksija miatt.
2023. szept. 23. 14:29
2/20 anonim válasza:
4-5 éves telókat én már nem vennék,szerintem akkor inkább egy új droid,ár-érték arányban most az oppo a király,olyan mint régen volt a xiaomi,hogy nincs itthon neve,ezért komoly cuccokat adnak relatív olcsón.
2023. szept. 23. 14:30
3/20 anonim válasza:
Utolsó: Hogy lehet egy gagyi, kínai, nevenincs Oppo telefont összehasonlítani egy iPhone-val? Nevetséges…
2023. szept. 23. 14:40
4/20 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nekem volt a kérdésben szereplő mindkét telefonom. Nagyon szerettem őket, viszont mostanra már iPhone 8+t nem vennék, mert már nem kapta meg a legújabb iOS 17-et. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne jól használható, viszont ha hosszútávra tervezel (2-3 év) én már nem venném meg. Ettől függetlenül viszont nagyon jó telefon, én nagyon szerettem, a mai napig elég mindenre, csak már régi.
Az XR-t is nagyon szerettem, arra azt mondanám, hogy megéri még megvenni. A mai napig frissül, az iOS 17-et is megkapta. Azt mondanám egy XR-el lehet tervezni még pár évre. Szerintem bátran vedd meg!
A Xiaomit és az ehhez hasonló gagyi kínai márkát pedig messziről kerüld el.
Remélem segítettem! :)
2023. szept. 23. 14:45
5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. IPhone XS Maxot esetleg 80 ezer környékén nem lehet néha kifogni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!