Miért akarhatott valaki rajtam keresztül okostelefont vásárolni úgy, hogy megtarthatom a SIM-kártyát és kapok 30000 forintot?
Figyelt kérdés
Az imént leszólított egy normálisan öltözött, barátságos férfi, és megkért, hogy vegyek neki az ő pénzéből a nevemre a démobilnál egy telefont, melynek a SIM-kártyáját megtarthatom és még kapnék tőle 30 ezret. Azzal indokolta, hogy nem adnak neki, mert be van jegyezve valahova 3 céggel, ami miatt nem lehetséges. Nem mentem bele aztán. Nem értem a logikáját. Ha át akart vágni, hogyan akarhatta? Ha nem, akkor mire lehetett jó neki? Arra is gondoltam, hogy valami teljesen független, más, ide nem kapcsolódó dolgot akarhatott, amihez tényleg csak a segítségemre lett volna szüksége. Telefont tudna bárhol venni, pl. a juronixban. Nem értem, bocsi, ha hülye vagyok.2023. szept. 22. 23:16
11/12 anonim válasza:
"sőt, imei alapján az ő telóját letilthatja a szolgáltató, ha te nem fizeted a rabláncot a sim kártyára 😃"
Nem tesz semmit. Az új tulaj meg ide írogat majd hogy mit csináljon a a telefonjával, amit egy nagyon rendes szimpatikus jól öltötött tagtól vett, mert nem tud vele hívi senkit, se mások őt, pedig eddig jó volt.
12/12 A kérdező kommentje:
10-es, köszi, ez egyértelmű, de a technika ettől függetlenül érdekes lehet. Alkalmazni nem alkalmaznám, de tanulni lehet az ilyenektől. :D
2023. szept. 23. 22:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!