Milyen okostelefont vettel/fogsz venni? iPhone/Android/Egyeb?
1
Nekem is nyomogombos Nokiam van! Nokia 225, 30 vagyok. Nem szeretem az EU-n kivuli dolgokat tamogatni, foleg nem a Kinait meg Vietnami Android MIUI-t, az USA iPhone-t sem mert rohadt draga meg kb. hasonlo okokbol mint a Kinai/Vietnami adatgyujtesek - nem ok inventaltak a GDPR-t, hanem az EU.
Te most operációs rendszerre gondolsz vagy márkára?
Mert az operációs rendszer az iphone esetében IOS. Az android pedig xy márkájú esetében fellelhető (pl. Samsung).
Rengeteg kérdés volt erről, érdemes visszaolvasni. Az IOS vs Android harc már évtizedek óta megy a felhasználók között, de még mindig egyénfüggő ki melyiket szereti. Ehhez mindkettőt ki kell próbálni, hogy neked melyik kényelmesebb, mik a főbb szempontok (biztonság, személyre szabhatóság stb).
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Én a szavazatomat az android operációs rendszerénél teszem le. Könnyen megtalálok rajta minden beállítást, könnyen személyre szabhatom és nem annyira zárt a rendszere mint az IOS rendszernek. Plusz előny a C típusú töltő, nem kell az iphone saját töltőjét magammal hordoznom.
6
Van Apple android szerinted baratom?
#7 "Kaki kepeket csinál és lassú is."
Max az 50ezres telefonok
"Az emojik is szebbek rajta."
Az a te véleményed
"És biztonságos és optimalizált."
Az Android is ugyanolyan biztonságos, mint az iOS. Az optimalizáció mindig a gyártótól függ, a Google saját telefonjai az egyik legjobban optimalizált telefonok.
"Hogy tudnám a vicces mémeimet a Nyugatin random embereknek airdroppolni??"
Az Android-nak is meg van a maga küldője :)
"Plussz a legtöbb Android nincs is rózsaszínben."
Úgy is tokot raksz rá :D
"Egyébként is az Android csak másolja az iPhonet."
- Hát hogyne, a widget-ek is 2020 jelentek meg először iOS 14-en, nem 2008-ban az Android 1.0-val.
- 2011-ben a HTC Evo 3D is csak az iPhone 2017-es kameráját másolta.
- Alkalmazás menü is iOS-en volt először 2020-ban, nem Android 1.0-n.
- Alapértelmezett alkalmazások, PiP, AOD, Haptic feedback is mind előbb volt iOS-ben, mint Androidban, ugye?
#8 Te egy telefont próbálsz összehasonlítani egy operáció rendszerrel, amit több millió fajta telefonra raktak rá különböző kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!