Melyik telefont éri megvenni max 120.000Ft-ért?
Nincs nagy elvárásom. Tudom , hogy ez nem a csúcskategória, de ettől többen nem adnék telefonért.
Nagyon sok tesztet, véleményt olvastam már különbőző telefonokról, de még így sem tudok dönteni, ezek alapján eddig a Xiaomi felé húzok, de sajnos vagy nem sajnos abból is van 1000 féle így kicsit elvesztem.
Ami fontos:
- jó akksi, lehetőleg 4500-5000mAh, azért bírjon egy napon normál használat mellett töltés nélkül
- viszonylag szép képeket lehessen vele csinálni ( főleg emiatt gondoltam a Xiaomit)
- emellett nyílván olyan alap dolgok, hogy ne fagyjon le, ne melegedjen túl, vigye normálisan az alap alkalmazásokat mint pl a messenger, face stb.
Ezeken kívűl semmi extra igényem nincs , nem szeretnék rá profi játékokat tölteni stb. Csak hétköznapi használat, böngészés, fotózgatás.
- 5G elhanyagolható
-jack csatlakozó viszont nem hátrány
Ezek alapján melyik telefonokat ajánlanátok ebben az árkategóriában? Xiaomin kívűl is jöhetnek javaslatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!