Gallits Gábor Csaba2 kérdése:
Milyen gyakran kell okostelefon védelméhez való frissítéseket keresni,legyen szó Android vagy iOS vagy más rendszerű okostelefonról?
Figyelt kérdés
Elnézést kérek,de elcsaltak egy buliba,de ez akkor is érdekel.#Okostelefon védelme
2023. júl. 29. 19:54
2/8 anonim válasza:
Kell? Én úgy tudtam, hogy ez nem kötelező.
Plusz nem kell keresni, mert alapesetben mindig jelzi, hogy van-e frissítés.
iPhone-om ha jön frissítés és nem telepítem akkor ki szokta írni pár nap után, hogy márpedig ő ekkor és ekkor frissíteni fog.
3/8 anonim válasza:
Ezt a telónak magától kell(ene) tennie, nem? Autóvezetés közben sem tutujgatjuk a gyújtógyertyákat, hogy mikor szikrázzanak, azt a szerkezet tudja.
4/8 anonim válasza:
A frissítések nem feltétlenül a védelmet szolgálják, hanem egyszerűen ezer féle készülékre nehéz úgy alkalmazást fejleszteni, hogy mindegyiken hibátlan legyen. Így idővel itt-ott kibukik valami, ami a fejlesztők tesztjén átment.
Másrészt új funkciók jelenhetnek meg, szebb, jobb, gyorsabb, stb. megoldások, ezeket frissítésekkel kezelik.
De amíg nincs gondod, és az alkalmazásaid nem igénylik, nem kell frissítgetni.
5/8 anonim válasza:
Az esetek többségében soha nem KELL.
6/8 anonim válasza:
És engem nem hívtatok????? Akkor nem is válaszolok!!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és szeretnék Elnézést kérni a hibás megfogalmazásért,lehet úgy kellett volna megkérdeznem, hogy mikor ajánlott a telefon és a rajta lévő programokat frissíteni.
2023. júl. 30. 09:30
8/8 anonim válasza:
Keresni? Soha. Automatikusan végzik a telefonok. A keresést én letiltani sem tudom a xiaomimban, max a telepítést tudom elodázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!