Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen gyakran kell okostelefo...

Gallits Gábor Csaba2 kérdése:

Milyen gyakran kell okostelefon védelméhez való frissítéseket keresni,legyen szó Android vagy iOS vagy más rendszerű okostelefonról?

Figyelt kérdés
Elnézést kérek,de elcsaltak egy buliba,de ez akkor is érdekel.

#Okostelefon védelme
2023. júl. 29. 19:54
 1/8 szántóvető ***** válasza:
100%
minden buli előtt célszerű.
2023. júl. 29. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Kell? Én úgy tudtam, hogy ez nem kötelező.

Plusz nem kell keresni, mert alapesetben mindig jelzi, hogy van-e frissítés.

iPhone-om ha jön frissítés és nem telepítem akkor ki szokta írni pár nap után, hogy márpedig ő ekkor és ekkor frissíteni fog.

2023. júl. 29. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a telónak magától kell(ene) tennie, nem? Autóvezetés közben sem tutujgatjuk a gyújtógyertyákat, hogy mikor szikrázzanak, azt a szerkezet tudja.
2023. júl. 29. 21:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A frissítések nem feltétlenül a védelmet szolgálják, hanem egyszerűen ezer féle készülékre nehéz úgy alkalmazást fejleszteni, hogy mindegyiken hibátlan legyen. Így idővel itt-ott kibukik valami, ami a fejlesztők tesztjén átment.

Másrészt új funkciók jelenhetnek meg, szebb, jobb, gyorsabb, stb. megoldások, ezeket frissítésekkel kezelik.

De amíg nincs gondod, és az alkalmazásaid nem igénylik, nem kell frissítgetni.

2023. júl. 29. 21:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Az esetek többségében soha nem KELL.
2023. júl. 29. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
És engem nem hívtatok????? Akkor nem is válaszolok!!
2023. júl. 30. 08:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat és szeretnék Elnézést kérni a hibás megfogalmazásért,lehet úgy kellett volna megkérdeznem, hogy mikor ajánlott a telefon és a rajta lévő programokat frissíteni.
2023. júl. 30. 09:30
 8/8 anonim ***** válasza:
48%
Keresni? Soha. Automatikusan végzik a telefonok. A keresést én letiltani sem tudom a xiaomimban, max a telepítést tudom elodázni.
2023. júl. 30. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!