Van itt olyan aki vásárolt iPhone 15 pro maxot?
Figyelt kérdés
Milyen a készülék?Tényleg ez a létező legjobb jelenleg?Még az érdekelne hogy gyakran előveszitek mások előtt?2023. szept. 22. 16:56
21/28 anonim válasza:
van ilyen akinek ez az élete, verébkedik és azt hiszi gazdag mert 40 hónapra megvett egy telefont apu pénzén :D okkkéékka
22/28 anonim válasza:
csak ezek az emberek miért nem vesznek minden évben top audikat ha olyan gazdagok? vagy +1 ingatlant? :D
23/28 anonim válasza:
Nálunk a cég fizeti a telefonokat és igen ma jöttek meg függetlenül! Még nem laktam be rendesen, tetszik a gyorstöltés és a kijelző is fantasztikus. Az új multigombot még szoknom kell, de jó lesz. Tok sajna nincs rá egyelőre, addig nem mutogatom😤
24/28 anonim válasza:
“Gazdag és igényes,ez leszel tőle.”
Egyáltalán nem leszel gazdag attól hogy van egy 600 ezres műszaki cikked. 😂 Gondolom középiskolás vagy, ott lehet hogy menő, de a felnőtteknél nem.
Az igényesség meg más kategória, az inkább az ember viselkedésén nyilvánul meg.
Én azért vettem meg a Pro Max-ot mert használni szeretném, nem azért hogy mutogassam ;)
25/28 A kérdező kommentje:
#24 ha tízésves lennék akkor el is hinném.
#23 melyik cég az?megyek oda dolgozni.
#22 az ingatlanját nem mutogatni az ember.plusz autóból,lakásból ezerféle van.a telefon egyszerű mert van az iPhone és van a többi tucattermék.tehát iPhone 15,az elit személyek választása.
2023. szept. 29. 10:13
26/28 anonim válasza:
jóvan papa xdddd
https://www.youtube.com/watch?v=DvKtI50UaFE
leiratkoztam erről a nyomorék kérdésről
27/28 A kérdező kommentje:
#26 az a te bajod.
2023. szept. 29. 14:37
28/28 anonim válasza:
Én idejárok a kérdező bölcsességein röhögni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!