Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van itt olyan aki vásárolt...

Van itt olyan aki vásárolt iPhone 15 pro maxot?

Figyelt kérdés
Milyen a készülék?Tényleg ez a létező legjobb jelenleg?Még az érdekelne hogy gyakran előveszitek mások előtt?
2023. szept. 22. 16:56
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
van ilyen akinek ez az élete, verébkedik és azt hiszi gazdag mert 40 hónapra megvett egy telefont apu pénzén :D okkkéékka
2023. szept. 28. 21:13
 22/28 anonim ***** válasza:
csak ezek az emberek miért nem vesznek minden évben top audikat ha olyan gazdagok? vagy +1 ingatlant? :D
2023. szept. 28. 21:16
 23/28 anonim ***** válasza:
Nálunk a cég fizeti a telefonokat és igen ma jöttek meg függetlenül! Még nem laktam be rendesen, tetszik a gyorstöltés és a kijelző is fantasztikus. Az új multigombot még szoknom kell, de jó lesz. Tok sajna nincs rá egyelőre, addig nem mutogatom😤
2023. szept. 28. 21:54
 24/28 anonim ***** válasza:

“Gazdag és igényes,ez leszel tőle.”

Egyáltalán nem leszel gazdag attól hogy van egy 600 ezres műszaki cikked. 😂 Gondolom középiskolás vagy, ott lehet hogy menő, de a felnőtteknél nem.

Az igényesség meg más kategória, az inkább az ember viselkedésén nyilvánul meg.

Én azért vettem meg a Pro Max-ot mert használni szeretném, nem azért hogy mutogassam ;)

2023. szept. 29. 08:31
 25/28 A kérdező kommentje:

#24 ha tízésves lennék akkor el is hinném.

#23 melyik cég az?megyek oda dolgozni.

#22 az ingatlanját nem mutogatni az ember.plusz autóból,lakásból ezerféle van.a telefon egyszerű mert van az iPhone és van a többi tucattermék.tehát iPhone 15,az elit személyek választása.

2023. szept. 29. 10:13
 26/28 anonim ***** válasza:

jóvan papa xdddd

https://www.youtube.com/watch?v=DvKtI50UaFE

leiratkoztam erről a nyomorék kérdésről

2023. szept. 29. 14:31
 27/28 A kérdező kommentje:
#26 az a te bajod.
2023. szept. 29. 14:37
 28/28 anonim ***** válasza:
Én idejárok a kérdező bölcsességein röhögni. :D
2023. szept. 29. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!