Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mik most a legjobb telefonok...

Mik most a legjobb telefonok 50 illetve 90 ezer alatt?(xiaomi és samu telók listájás is kérem)

Figyelt kérdés

Találtam ilyen listát róluk ott minden gyártó telefonját felsorolták de nem aktuális már

ti xiaomitól, samsungtól, googletől, motorolától stb-től mit sorolnátok ide?

Nem baj ha csak 3gb ram van benne mert ha mellette van egy jó hardver nem izgat hogy kevés a ram hiába telik be hamar böngészéssel szoftvertől is függ.

2023. szept. 15. 09:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:

#40 pedig frissítés után hagy hátra maradványt, ennyit sem tudsz? Nem viccből írom

Custom romokat is használtam tudom hogy a dalvik vipe cache miért kell.

2023. szept. 16. 21:13
 42/61 A kérdező kommentje:
#40 legtöbb ember azért panaszkodott bugokra mert hard resetet nem végzik el aki meg elvégzi az szokott szólni nekik de nem veszik komolyan pedig nagyon hasznos.. lineageost is használtam tudom hogy működik a telefonoknál ez :)
2023. szept. 16. 21:14
 43/61 A kérdező kommentje:
Ajánlott minden foverzió frissítésnél így az új rendszer gyorsan fog futni nem fogja a maradvány gátolni. Windowsnál a formázást nevezik ennek bár nem teljesen helytálló
2023. szept. 16. 21:15
 44/61 A kérdező kommentje:

"A rendszernek nincs semmilyen maradványa"

Ilyet nem mond olyan aki komolyabban foglalkozik telefonokkal és már telepített főzött rom-okat is. Mindig van maradvány a hard reset ezt hivatott lepucolni ez mélyebb szinten pucol mint a gyári amit az os menujéből érsz el.

2023. szept. 16. 21:19
 45/61 anonim ***** válasza:
#41 Nem hagy maga után, már ezer éve máshogy működnek a frissítések, mint régen. A/B frissítésreől hallottál már? Egy nagyon buta szokás minden frissítés után újratelepíteni a telefont. Egyik telefonomon sem végeztem újratelepítést frissítés után és soha semmilyen buggal nem találkoztam! Windows-nál is totál fölösleges.
2023. szept. 16. 21:24
 46/61 A kérdező kommentje:

#45 Ezer éve? Ahhoz képest most is ajánlják több fórumon is meg csoportokban friss A12-A14 telefonokon is...

Most is ugyanúgy működnek a frissítés nem végzi el ezt manuálisan kell mindig sajnos pedig jó lenne. Aztán sokan csodálkoznak hogy frissítés után dogg lassú a telefon hát azért mert hard reset kimaradt.

Telefonoknál biztonsági frissitesnel nem kell de foverzional erősen ajanlott.

Windows egyértelmű bugos lesz build update után ott a formázás legtöbb esetben nem kerülhető el sajnos

2023. szept. 16. 21:26
 47/61 A kérdező kommentje:
#45 Ezt azok terjesztik hogy nem hagy akik nem értik hogy a frissítés hogyan működik. Maradvány ott van azt a frissítés nem tudja lepucolni fizikai képtelenség. Utána kell miután frissült a telefon mélyreható megoldással ami a hard reset
2023. szept. 16. 21:28
 48/61 A kérdező kommentje:
$45 rengeteg ilyen hszt olvasok frissitette android 13-ra es mar uj telefont akar venni mert belassult a telefont hibaztatja holott a hard resetet kellene elvégezni es megoldodna a problema
2023. szept. 16. 21:30
 49/61 anonim ***** válasza:

#46 Ember, fölösleges, mert a telefon teljesen felülírja a régi fájlokat, ami meg nem kell törli, nincs maradvány!

Az A12 és hasonló telefonok azért lassúak, mert egy szutyok szar az egész, nem azért mert nem volt újratelepítve.

2023. szept. 16. 21:32
 50/61 A kérdező kommentje:

#49 pedig van sajnos, felülírja de nem töröl le mindent van amit ott hagy még mindig ez nem valtozott azota se.

DehogY lassú A12 Nacho exynos 850 boldog tulaja vagyok foverzio frissites utan mar masodikon esett át 11-el indult nem hogy lassabb de gyorsabb lett a működése mindig megcsináltam hard resetet adatokat addig kimentettem vagy sd kartyan volt mert azt nem erinti a hard reset csak a belso memóriat.

Attól hogy azt mondod nem kell még igenis kell mert a maradványok ott vannak

2023. szept. 16. 21:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!