Mik most a legjobb telefonok 50 illetve 90 ezer alatt?(xiaomi és samu telók listájás is kérem)
Találtam ilyen listát róluk ott minden gyártó telefonját felsorolták de nem aktuális már
ti xiaomitól, samsungtól, googletől, motorolától stb-től mit sorolnátok ide?
Nem baj ha csak 3gb ram van benne mert ha mellette van egy jó hardver nem izgat hogy kevés a ram hiába telik be hamar böngészéssel szoftvertől is függ.
Eddig sose panaszkodtam ilyenre. Akik ilyenre panaszkodnak nem tudjak beallitani, rendesen frissiteni hard reset mellett meg nem mediateket kell nézni mert az tényleg akadozik.
#37 Kell? Hol írják azt, hogy kell? Sehol! A rendszernek nincs semmilyen maradványa, egyáltalán tudod hogyan működik a telefon frissítése?
#38 Néztél videót azt xD Nekem főleg Snapdragonos telefonom volt eddig, hidd el tudom miről beszélek xD
#39 Miért is ne rakták volna bele? A Pixel 3a-ba is beletették a 670-t és néhány év után érezhető volt a hatása is.. Szerencsére a 4a-val nem követték el ezt a hibát és egy 730G-t raktak bele. (Megsúgom, a 730G annak ellenére, hogy régebbi, erősebb, mint a 680)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!