Mik most a legjobb telefonok 50 illetve 90 ezer alatt?(xiaomi és samu telók listájás is kérem)
Találtam ilyen listát róluk ott minden gyártó telefonját felsorolták de nem aktuális már
ti xiaomitól, samsungtól, googletől, motorolától stb-től mit sorolnátok ide?
Nem baj ha csak 3gb ram van benne mert ha mellette van egy jó hardver nem izgat hogy kevés a ram hiába telik be hamar böngészéssel szoftvertől is függ.
Vicces a kerdes, mert amit telefont vettem ugy 4 - 5 eve, olcsobb volt mint most.
Amugy ilyen arkategoriaban ne varj sokmindent egy okostelotol.
Mik az igenyek?
#2 igények hogy gyorsabban menjen mint egy ki tudja hány éves telefon lehessen rajta játékot elinditani és szerintem ahhoz nem kell 100 ezren felül költeni
igazából csak egy lista kellene hogy mi kapható pl 50 ezren alul aminek normális speckói vannak
illetve ha nagyon muszáj mi kapható 90 ezren alul
50 ezer alatt az IIIF150 B2 katonai strapa mobil. 6gb ram, jó kamera, 10000mah akku. Viszi a nagyobb játékokat is...
Vámmentesen 46ezer.
(Itt egy videó, bár orosznyelvű)
Xiaomi Redmi Note 10S 6GB/128GB
AnTuTu pontszám
321 892 pontok
Hozzávetőleges ár
63 270 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!