Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Minden Apple üzletben buta...

Minden Apple üzletben buta embereket dolgoztatnak?

Figyelt kérdés
Ekkora a munkaerőhiány? Ha bemegyek személyesen megérdeklődni valamit (főképp szoftveres dolgot) soha nem tudnak semmire sem válaszolni. Legjobb esetben 10 perc után odahívják az egyetlen értelmes eladót aki tud is segíteni. Volt hogy egyszer bementem a Samsungba (mert tőlük is van készülékem) egy fiókkal kapcsolatos gondom miatt és ott érdekes módon egyből tudtak segíteni meg nem vágtak pofákat. Tényleg nem értem hogy ha a konkurens képes rá akkor az Apple miért nem képes felvenni kompetens dolgozókat. Veletek volt már hasonló?
2023. szept. 13. 19:13
1 2
 11/12 anonim válasza:
9, az márkabolt
2023. szept. 15. 00:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Sok èvvel ezelött valam a Samsungnál akartak nagyon felületesen hülyère venni és a 2 honapos telefonom aksigondját kifizettetni.

Aztán egy McShark nevezetü bolthálozatban vettem iPhone-t (osztrák Premium Reseller). A bécsi Apple Storeban vettem a legutobbi iPhoneomat, akkor nagyon korrektek voltak. Idén Apple Watchot vettem, na ott az eldó már nem volt ilyen korrekt. Éreztem, hogy le akar zavarni és csá.

Viszont ma már nagyon odafigyel mindkét cég hivatalos boltjaiban dolgozó alkalmazottak aktuális tudásàra.

2023. szept. 15. 05:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!