Miért ekkora hype mindig az új iPhone megjelenése?
Èn most a te kérdésedből tudatosultam róla, sehol nem hallottam, olvastam, hogy most fog kijönni 😅 pedig iPhonet használok(Xs és csak majd vàltok)
Nyilván tudtam, hogy 14 után a 15ös jön, de egyáltalán nem tűnik úgy, hogy felhajtás lenne. Te követsz olyan tartalmakat ahol ezeket nyomatják, akkor meg mi a gond?
"Hát ez, hogy még te apple gyűlölőként is erről beszélsz és le sem esik hogy még azzal is reklámozod őket. :D"
Amúgy nem vagyok apple gyűlölő, csak a jelenséget nem értettem sose, és az üzletpolitikájuk kicsit nevetséges. Ettől még a termékeik egyébként jók, csak nagy a hype. Az valshol jogos, hogy ezzel a kérdéssel én is beszélek róla, na de ha nem értem a jelenséget és ha már épp aktuális, gondoltam megkérdezem. Tegnap tele voltak vele Index, Telex, HVG stb. híroportálok, youtuberek élőzései stb. Az, hogy egyébként összességében kisebb a hype mint 10 éve volt valszeg azért van, mert egyre kevesebb az innováció, ahogy elértünk egy amúgy is magas szintet, amit évről évre alig tudnak már fejleszteni. Ettől még mindent összevetve mindig nagy hypeot fedezek fel a hírfolyamok alapján, ahogy elnéztem. Egy Samsungnál pl feleekkora sincs, amikor megjelenik egy készülék.
Kutyát nem érdekli.
Viszont minden értelmes ember belátja, hogy ezen a szinten az üzleti világ így működik, a részvényesek még el is várják.
Azt már nehezebb ép ésszel felfogni, hogy megint kiíródott egy ilyen szintű kérdés:
Miért?
Miért?
Miért?
Valakinek ez az élete, de miért?
" csak a jelenséget nem értettem sose"
Nem muszáj ennyi energiát belefektetni, és nem muszáj érteni. Ez tőled függetlenül is létezik és működik. Fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!